Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning

Bérces Zsuzsi
Szülés után az egyik legfontosabb dolog, ha az anya vissza szeretne rázódni az edzés világába, hogy először a hasizmával foglalkozzon.

Bérces Zsuzsanna

2 gyermekes anyuka, edző

2012-ben Zumba oktatóként kezdte edzői pályafutását, majd 2013-ban személyi edző képesítést szerzett, a zumba több irányzatát is oktatja (zumba kids, zumba glutes) 

2015-ben elvégezte a GrandUP képzést.

Számos sportrendezvényen prezentált mindkét irányzatban.

2016-ban első gyermeke születése után elkezdett komolyabban érdeklődni a szétnyílt hasizom iránt, saját tapasztalatból, önmagát kezdte edzeni e téren, sikeresen. Baba-Mama tornával kezdett el foglalkozni, ötvözve a regeneráló gyakorlatokkal.

2017-ben Strong by Zumba magas intenzitású intervall tréning edzője is lett. Emellett számos belső ZUMBA képzésen vett részt. 

2018-ban második gyermeke születése után eldöntötte, hogy ezzel az irányzattal komolyabban szeretne foglalkozni, így belevetette magát a szétnyílt hasizom szakirodalmába, orvosokkal, edzőkkel konzultált, és megalkotta saját szisztémáját, amit azóta is sikeresen oktatja, számos anyukának segített szülés utáni hasizomregenerálásban, illetve a prevencióban.

2019-ben a MyMove Online Fitness Iskolánál elvégezte a csoportos fitness instruktori képzést. De folyamatosan képezi magát. 

2020-ban Gerinctréning, illetve Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Basic Képzést is elvégezte.

 

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning - Online Workshop

Túlsúly, illetve várandósság során sok nőnél előfordul, általában az esetek 95%-ában minden nő érintett benne bizonyos mértékben.
Szülés után az egyik legfontosabb dolog, ha az anya vissza szeretne rázódni az edzés világába, hogy először a hasizmával foglalkozzon, és vizsgálja-vizsgáltassa meg magát, mielőtt komolyabb gyakorlatokat végezne.
Erre nyújt segítséget ez a program, amit biztonsággal oktathatsz a szülés után lévő anyukák körében. Szeretnénk, ha ez a módszer mindenkihez eljutna, és ez lenne az alap, amivel egy szülés utáni anyuka találkozik az edzések világában.

Kinek ajánlott a módszer:

Ha az önvizsgálat pozitív eredményt mutat: abban az esetben, ha megvizsgáljuk magunkat, és tapintunk egy rést a hasfalon,
esetleg olyan elváltozást észlelünk a hasfal és a hasizmok szerkezetében, amely nem volt jellemző régebben, akár a várandósságot megelőzően,
akkor mindenképpen gyanakodnunk kell a szétnyílt hasizomra.

Hát- és derékfájdalommal küzdőknek: akár már a várandósság alatt megmutatkozott, akár csak a szülés után jelentkezett fájdalom,
akár lokalizálható, akár kisugárzó, mindenképpen gondolnunk kell arra, hogy a problémát a hasfal megváltozott szerkezete és a hasizmok elernyedése okozhatja.

- Várandósság alatt: ha aktív kismamák vagyunk, az orvos is engedélyezte a mozgást, és mi is készen állunk rá, akkor megtanulhatjuk,
milyen jellegű gyakorlatokkal tarthatjuk karban a testet és az izmokat, és hogyan minimalizálhatjuk a szétnyílt hasizom kialakulásának az esélyeit.

Terhesség utáni mielőbbi regenerálódás miatt: ha biztosak akarunk lenni abban, milyen gyakorlatokkal tudjuk fejleszteni a hasizmainkat,
ha meg szeretnénk tanulni, mely feladatok és mozdulatok kerülendők, és ha tudatosan szeretnénk felkészíteni a testet a következő várandósság időszakára.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Szétnyílt hasizom regeneráló tréning edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning csomag tartalma:

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning - Bemutató 00:54
Szétnyílt hasizom regeneráló tréning - Óra 50:28
Szétnyílt hasizom regeneráló tréning - Letanító 30:36