Madmike Training gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

MADMIKE Training

Fábián Miklós
Bábosik Dénes
Egyedileg összeállított funkcionális edzésmódszer, mellyel tudásodat magasabb szintre emelheted.

Fábián Miklós

Már gyerekként a mozgás volt a lételeme: a kúszás és mászás, a futás, az ugrás mindennapos elfoglaltság volt a számára. Így nem is választhatott más utat magának mint a sport.

  • Tanulmányait a Testnevelési Egyetemen folytatta
  • Élete során mindig a kihívásokat keresi
  • Komoly eredményeket tudhat a háta mögött a Ninja Warrior megmérettetésben
  • A hazai úttörője a Spartan SGX-nek

Bábosik Dénes

Átfogó ismeretekkel rendelkezik anatómiából, biomechanikából és fizioterápiából. Sokoldalúsága a sporthoz való hozzáállásában is megmutatkozik, foglalkozásain nem csak a fizikum, hanem a kinetikus intelligencia és a mentális állapot fejlesztése is szerepet kap.

  • Humán-kineziológusként végzett a Semmelweis Egyetem Sporttudományi karán
  • Óráit a TRX, a Core Training, a Plyometria és a Stability Workout elemeit felhasználva tartja
  • Személyi edzőként és csoportos óraadóként is fontosnak tartja a progressziót, az adaptív oktatási rendszer sport szintű alkalmazását

A MADMIKE Training képzésről

A MADMIKE Traininget elsősorban olyanoknak ajánljuk, akik szeretnék megismertetni másokkal egy egyedileg összeállított funkcionális edzésmódszert. A mozgásforma minden izomcsoportot megmozgat és kellően intenzív ahhoz, hogy mindenki hatékonyan fejlődjön tőle. A MADMIKE Training különböző eszközökkel és saját testsúllyal végrehajtható gyakorlatsorokat tartalmaz, melyek kiváló segítséget nyújanakt a vendégek edzettségi szintjének fokozásához.

Amennyiben online képzésünk felkeltette az érdeklődésedet, úgy jelentkezz az info@mymove.hu címen, munkatársaink mindenben a rendelkezésedre állnak!

Fontos információk a képzésről:

Az oktatási anyag feldolgozására 30 nap áll a rendelkezésedre, mely idő alatt korlátlanul hozzáférhetsz az oktatási anyagainkhoz. A képzés egy maximum 20 perces videó leadásával zárul, melyhez az info@mymove.hu e-mail címen kell időpontot kérned. A vizsga sikeres teljesítése után okleveles MADMIKE Trainerré válhatsz, melyről névre szóló digitális oklevelet küldünk a részedre.

A képzéssel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 70 / 431-87-99

E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

MadMike Training csomag tartalma:

MadMike Training 01:02:40
MadMike Training - Ingyenes 01:00