Aerobik alaplépések és törzsi koreográfia | Afrodance

Mi lenne ha az Afrod Dance irányzat birtokosa lennél egy hónap alatt?

Gyöngyösi Szilvia

Mi lenne ha az Afrod Dance irányzat birtokosa lennél egy hónap alatt?

dátum: 2018-06-18

Kiss Gábor aerobik oktató -létrehozott egy új aerobik irányzatot, az afrodance aerobikot, ami a tradicionális afrikai táncokat és az aerobik lépéseit ötvözi.

A zene, a dobok ritmusa és a koreográfia teljes szabadságérzést nyújt a résztvevők számára.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon ez a testedzés, hiszen napjainkban a tánc a fitneszben egyre népszerűbb.
Mi is az az afrodance aerobik?
Az afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül. A lépések viszonylag egyszerűek, de a testünket, törzsünket jól megdolgoztathatja. Nincsenek benne nagy ugrások, szökkenések, sasszék, inkább a földhöz minél közelebb, hajlított térddel kell mozogni. Lentről, a talajból jön  az energia. A csípő, a váll, a hát, egyszóval minden izom dolgozik. Kiss Gábor tréner szerint úgy kell felépíteni az órát, hogy mindenki élvezze, tudja követni, hiszen a tánc akkor öröm, ha mindenki tudja csinálni! 

Gáborról egyébként  sokat halottam,láttam fellépéseken…de igazából tüzetesen itt a MyMove felvételei alatt néztem meg részleteiben az afro dance aerobikot!Az afrodance a kedvence,imádja,és ez a hitelesség átjön minden mozdulatán.

Ha jól vagyok informálva, lassan 13 éve,hogy elindította az országban ezt az irányzatot és a mai napig egyedülállóan Gábor nevéhez fűződik…Az afrodance koncepció nemcsak egy teljes testedzést biztosít mindenki számára, hanem mindazonáltal egy életérzés is.

Itt a MyMove oldalon online lehet megtanulni, Gábor tökéletesen letanítja minden apró részletre odafigyelve az AFRO Dance Aerobikot irányzatot!

http://www.mymove.hu/training/show/afrodance-aerobik-5

Egyébként egy afro kurzus egy hétvégés,itt viszont 30 napig elérhető!

Ami azt jelenti hogy bárhol bármikor tanulhatod!

Ha lejárt a 30 nap és a tudás birtokában vagy jelentkezhetsz, vizsgára amit megelőz egy Gáborral közös ismétlés, gyakorlás és onnan már gyerekjáték az Afro dance végzetséget bizonyító okirat!