Aerobik alaplépések és törzsi koreográfia | Afrodance

Mi lenne ha az Afro Dance irányzat birtokosa lennél egy hónap alatt?

Gyöngyösi Szilvia

Mi lenne ha az Afro Dance irányzat birtokosa lennél egy hónap alatt?

dátum: 2018-06-18

Kiss Gábor aerobik oktató - létrehozott egy új aerobik irányzatot, az Afro Dance aerobikot, ami a tradicionális afrikai táncokat és az aerobik lépéseit ötvözi.

A zene, a dobok ritmusa és a koreográfia teljes szabadságérzést nyújt a résztvevők számára.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon ez a testedzés, hiszen napjainkban a tánc a fitneszben egyre népszerűbb.
Mi is az az afrodance aerobik?
Az afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül. A lépések viszonylag egyszerűek, de a testünket, törzsünket jól megdolgoztathatja. Nincsenek benne nagy ugrások, szökkenések, sasszék, inkább a földhöz minél közelebb, hajlított térddel kell mozogni. Lentről, a talajból jön  az energia. A csípő, a váll, a hát, egyszóval minden izom dolgozik. 



Kiss Gábor tréner szerint úgy kell felépíteni az órát, hogy mindenki élvezze, tudja követni, hiszen a tánc akkor öröm, ha mindenki tudja csinálni! 

Gáborról egyébként sokat halottam, láttam fellépéseken…de igazából tüzetesen itt a MyMove felvételei alatt néztem meg részleteiben az Afro Dance aerobikot! Az Afro Dance a kedvence, imádja, és ez a hitelesség átjön minden mozdulatán.

Ha jól vagyok informálva, lassan 13 éve, hogy elindította az országban ezt az irányzatot és a mai napig egyedülállóan Gábor nevéhez fűződik… Az Afro Dance koncepció nemcsak egy teljes testedzést biztosít mindenki számára, hanem mindazonáltal egy életérzés is.

Itt a MyMove oldalon online lehet megtanulni, Gábor tökéletesen letanítja minden apró részletre odafigyelve az Afro Dance Aerobikot irányzatot!

http://www.mymove.hu/training/show/afrodance-aerobik-5

Egyébként egy "offline" Afro Dance kurzus egy hétvégés, itt viszont 30 napig elérhető!

Ami azt jelenti, hogy bárhol, bármikor tanulhatod!

Ha lejárt a 30 nap és a tudás birtokában vagy, jelentkezhetsz vizsgára, amit megelőz egy Gáborral közös ismétlés, gyakorlás és onnan már gyerekjáték az Afro dance végzettséget bizonyító okirat!