Afrodance Aerobik gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Afrodance Aerobik

Kiss Gábor
Az afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül.

 

Kiss Gábor

Évekig versenysportolt az UTE atlétikai és ökölvívó szakosztályában, majd 25 évesen nyitott a tömeg- és hobbisport felé.

  • Folyamatosan törekszik a megújulásra, mára számos szakmai képzésen van már túl
  • 2004-ben megalkotta saját irányzatát, az Afrodance Aerobikot
  • 2006-ban és 2011-ben elnyerte a Presenter Of The Year elismerést
  • Célja, hogy az egyének képesek legyenek stabil fittségi szintjüket kialakítani, aminek köszönhetően képessé válhatnak egy gazdag mozgásanyag megszerzésére

Az Afrodance Aerobik edző képzésről

A mozgásforma az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, a törzsi táncok motívumaira épül. A lépések egyszerűek, de kiválóan megdolgoztatják az egész testet. Az Afrodance Aerobik mellőzi a nagy ugrásokat, szökkenéseket, sasszékat, ehelyett inkább a földhöz minél közelebb, hajlított térddel végzett mozgásokat vonultat fel. A mozgásforma nem csupán a testedzést biztosítja a résztvevők számára, hanem egy életérzést is, mely szebbé teszi a mindennapjaikat.

Amennyiben online képzésünk felkeltette az érdeklődésedet, úgy jelentkezz az info@mymove.hu címen, munkatársaink mindenben a rendelkezésedre állnak!

Fontos információk a képzésről:

Az oktatási anyag feldolgozására 30 nap áll a rendelkezésedre, mely idő alatt korlátlanul hozzáférhetsz az oktatási anyagainkhoz. A képzés egy maximum 20 perces videó leadásával zárul, melyhez az info@mymove.hu e-mail címen kell időpontot kérned. A vizsga sikeres teljesítése után okleveles Afrodance Aerobik edzővé válhatsz, melyről névre szóló digitális oklevelet küldünk a részedre.

A képzéssel kapcsolatos bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 70 / 431-87-99

E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok