Afrodance Aerobik gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Afrodance Aerobik

Kiss Gábor
Az afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül.

 Kiss Gábor

Több évet töltött el a versenysport területén. Igazolt sportoló az UTE-nél atlétikai szakosztály és ökölvívó szakosztályban, majd 25 évesen átnyergelt a tömeg- és hobbisport irányába.

Csoportos óráin és személyi edzésein arra törekszik, hogy a hétköznapi embereknek a lehető legszélesebb skálán fejlessze a fizikumát.

Folyamatosan törekszik a megújulásra, ennek érdekében számos szakmai képzésen van már túl, mint például az Aerobic trainer, Personal trainer, Dance step trainer, Iron Boksz & Cross trainer,

2004-ben megalkotta saját irányzatát, az Afrodance Aerobikot, valamint hozzáértését az is mutatja, hogy 2006-ban és 2011-ben megkapta a Presenter Of The Year elismerést.

Célja, hogy bárki ki tudjon alakítani egy stabil alappal rendelkező, általános fittségi szintet, aminek köszönhetően képessé válik egy nagyon gazdag mozgásanyag megszerzése.

Afrodance Aerobik - Online Workshop

Az Afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül.

A lépések aránylag egyszerűek, ámde a testünket, törzsünket jól megdolgoztathatjuk.

Nincsenek benne nagy ugrások, szökkenések, sasszék, inkább a földhöz minél közelebb, hajlított térddel kell mozogni. Lentről, a talajból kapjuk az energiát. A csípő, a váll, a hát és minden egyéb izom dolgozik. 

Az Afrodance nem csak egy teljes testedzést biztosít mindenki számára, hanem egy életérzés is, mely szebbé teszi a mindennapjaid.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Afrodance Aerobik edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok