Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

TabaDance

Gyöngyösi Szilvia
Vörös Mónika
Vadiúj mozgásforma, amely ötvözi a Tabata kőkemény erősítő elemeit a tánc szabadságával, lazaságával, pörgésével.

 Gyöngyösi Szilvia

Sport, Divat, Dance-Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugók melyek Szilvi életének meghatároz állomásaihoz vezettek.

Egész életében atletizált és modellkedett,  és mint ahogy az céltudatos és kitartó személyiségéből adódik, a várt sikerek sem maradtak el.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance Schoolt, mely rövid időn belül országos hálózattá nőtte ki magát. Nem kisebb eredményt tudhat a háta mögött minthogy, közel 15 évig szerepelt az intézmény az ország vezető tánciskolái között.

Szilvi érdemei itt még nem érnek véget. 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot.

Kereste a kihívást, amit abban talált meg, hogy közel 20 tánccal töltött év után, valami nagyszerűt szeretett volna alkotni. Így született a GrandUp , mely tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, táncnak és a nőies mozgáskultúrának.

 Vörös Mónika 

1997-ben végzett a Bács-Kiskun Megyei Sportszövetségek Tanácsánál, mint aerobic sportoktató. Ezt követően számos irányzatban képezte magát és gyarapította tudását.

Szegeden a Bibarc Tünde Aerobic School-ban step aerobic, valamint aero kick-box irányzatok trénerévé képezte magát. Szintén Szegeden a SOTE Fitnessben a következő képzéseket végezte el: Capoeira aerobic, SpinRacing, Body Shape gumikötéllel, Gerincgimnasztika, Comb-fenék, Derék-has. Rendszeres résztvevője különböző fitness rendezvényeknek, folyamatosan képzi magát és keresi az újabb és újabb lehetőségeket.

TabaDance - Online Workshop

A TabaDance egy trendi, vadiúj mozgásforma, amely ötvözi a Tabata kőkemény erősítő elemeit a tánc szabadságával, lazaságával, pörgésével.

Az alapos bemelegítést követően 20 másodperc táncos, pulzusemelő, egyszerű koreográfiát 10 másodperc pihenőidőszak követ, majd 20 másodperc kemény erősítést ismét 10 másodperc pihenő vált, amit a zene is jelez. Egy zenei blokkra (4 perc) egyfajta koreográfia és egy-, maximum kétféle erősítő gyakorlattípus váltogatja egymást, majd a következő zenére új erősítő és új táncos gyakorlatok jönnek.

Az utolsó zenei blokk hosszabb (5 perces), amelyben finálé gyanánt visszatérnek az előző blokkok koreográfiái, az erősítés viszont csak egyféle. Az óra fő része 8 tabadance blokkból (zenéből) áll, ami 33 perc időtartamot tesz ki. Ezt követi a minden izomcsoportra kiterjedő, alapos nyújtás.

táncos részek emelik a pulzust, ugyanakkor lazaságukkal kikapcsolnak, flow élményt adnak, a TABATA részek pedig a változatos funkcionális gyakorlatok segítségével az egész testet alaposan megdolgoztatják.

Kőkemény kihívás edzett vendégeknek is, de differenciálással kezdők is nyugodtan bekapcsolódhatnak! Kedvelni fogják azok, akik szeretik a kemény, funkcionális gyakorlatokat, van egy ici-pici ritmusérzékük és szeretnek mai, trendi zenékre táncolni.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles TabaDance edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok