Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning

Bérces Zsuzsi
Szülés után az egyik legfontosabb dolog, ha az anya vissza szeretne rázódni az edzés világába, hogy először a hasizmával foglalkozzon.

Videó csomagok

Bérces Zsuzsanna

2 gyermekes anyuka, edző.

2012-ben Zumba oktatóként kezdte edzői pályafutását, majd 2013-ban személyi edző képesítést szerzett, a zumba több irányzatát is oktatja. (Zumba Kids, Zumba Glutes) 

2015-ben elvégezte a GrandUP képzést.

Számos sportrendezvényen prezentál mindkét irányzatban.

2016-ban első gyermeke születése után elkezdett komolyabban érdeklődni a szétnyílt hasizom problémája iránt, saját tapasztalatból, önmagát kezdte edzeni e téren, sikeresen. Baba-Mama tornával kezdett el foglalkozni, ötvözve a regeneráló gyakorlatokkal.

2017-ben Strong by Zumba magas intenzitású intervall tréning edzője is lett, emellett számos belső ZUMBA képzésen vett részt. 

2018-ban második gyermeke születése után eldöntötte, hogy ezzel az irányzattal komolyabban szeretne foglalkozni, így belevetette magát a szétnyílt hasizom szakirodalmába, orvosokkal, edzőkkel konzultált, és megalkotta saját szisztémáját, amit azóta is sikeresen oktat, számos anyukának segített már a szülés utáni hasizom-regenerálásban, illetve a prevencióban.

2019-ben a MyMove Online Fitness Iskolánál elvégezte a csoportos fitness instruktori képzést, azóta is folyamatosan képezi magát. 

2020-ban a Gerinctréning, illetve az Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Basic Képzést is elvégezte.

 

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning - Online Workshop

Túlsúly, illetve várandósság során sok nőnél előfordul, általában 95%-uk érintett benne bizonyos mértékben.
Szülés után az egyik legfontosabb dolog, ha az anya vissza szeretne rázódni az edzés világába, hogy először a hasizmával foglalkozzon, és vizsgálja-vizsgáltassa meg magát, mielőtt komolyabb gyakorlatokat végezne.
Erre nyújt segítséget ez a program, amit biztonsággal oktathatsz a kisgyermekes anyukák körében. Szeretnénk, ha ez a módszer mindenkihez eljutna, és ez lenne az alap, amivel egy szülés utáni anyuka találkozik az edzések világában.

Kinek ajánlott a módszer:

Ha az önvizsgálat pozitív eredményt mutat: abban az esetben, ha megvizsgáljuk magunkat, és tapintunk egy rést a hasfalon,
esetleg olyan elváltozást észlelünk a hasfal és a hasizmok szerkezetében, amely nem volt jellemző régebben, akár a várandósságot megelőzően,
akkor mindenképpen gyanakodnunk kell a szétnyílt hasizomra.

Hát- és derékfájdalommal küzdőknek: akár már a várandósság alatt megmutatkozott, akár csak a szülés után jelentkezett fájdalom,
akár lokalizálható, akár kisugárzó, mindenképpen gondolnunk kell arra, hogy a problémát a hasfal megváltozott szerkezete és a hasizmok elernyedése okozhatja.

- Várandósság alatt: ha aktív kismamák vagyunk és az orvos is engedélyezte a mozgást, és mi is készen állunk rá, akkor megtanulhatjuk,
milyen jellegű gyakorlatokkal tarthatjuk karban a testet és az izmokat, és hogyan minimalizálhatjuk a szétnyílt hasizom kialakulásának esélyét.

Terhesség utáni mielőbbi regenerálódás céljából: ha biztosak akarunk lenni abban, milyen gyakorlatokkal tudjuk fejleszteni a hasizmainkat,
ha meg szeretnénk tanulni, mely feladatok és mozdulatok kerülendők és ha tudatosan szeretnénk felkészíteni a testet a következő várandósság időszakára.

 

Jelentkezni az oldal alján lévő "Csomag megvásárlása" gombra kattintva tudsz. Befizetés után kérjük, küldj egy befizetési igazolást a kepzesek@mymove.hu e-mail címre.

A képzés elkezdéséhez egy előzetes konzultáció szükséges, melyről a kepzesek@mymove.hu e-mail címen kell érdeklődnöd!

A képzés 2 hetes turnusokban indul adott hónap elején és közepén, melynek időtartama kb. 1 hónap (60 óra)

A képzés során minden online anyag 45 napig elérhető a saját zárt fiókodon keresztül, ez idő alatt a képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében.

A vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Szétnyílt hasizom regeneráló tréning edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

Nyilvántartási szám: B/2023/000873

Videó csomagok