Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning

Bérces Zsuzsi
Szülés után az egyik legfontosabb dolog, ha az anya vissza szeretne rázódni az edzés világába, hogy először a hasizmával foglalkozzon.

Bérces Zsuzsanna

2 gyermekes anyuka, edző.

2012-ben Zumba oktatóként kezdte edzői pályafutását, majd 2013-ban személyi edző képesítést szerzett, a zumba több irányzatát is oktatja. (Zumba Kids, Zumba Glutes) 

2015-ben elvégezte a GrandUP képzést.

Számos sportrendezvényen prezentál mindkét irányzatban.

2016-ban első gyermeke születése után elkezdett komolyabban érdeklődni a szétnyílt hasizom problémája iránt, saját tapasztalatból, önmagát kezdte edzeni e téren, sikeresen. Baba-Mama tornával kezdett el foglalkozni, ötvözve a regeneráló gyakorlatokkal.

2017-ben Strong by Zumba magas intenzitású intervall tréning edzője is lett, emellett számos belső ZUMBA képzésen vett részt. 

2018-ban második gyermeke születése után eldöntötte, hogy ezzel az irányzattal komolyabban szeretne foglalkozni, így belevetette magát a szétnyílt hasizom szakirodalmába, orvosokkal, edzőkkel konzultált, és megalkotta saját szisztémáját, amit azóta is sikeresen oktat, számos anyukának segített már a szülés utáni hasizom-regenerálásban, illetve a prevencióban.

2019-ben a MyMove Online Fitness Iskolánál elvégezte a csoportos fitness instruktori képzést, azóta is folyamatosan képezi magát. 

2020-ban a Gerinctréning, illetve az Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Basic Képzést is elvégezte.

 

Szétnyílt hasizom regeneráló tréning - Online Workshop

Túlsúly, illetve várandósság során sok nőnél előfordul, általában 95%-uk érintett benne bizonyos mértékben.
Szülés után az egyik legfontosabb dolog, ha az anya vissza szeretne rázódni az edzés világába, hogy először a hasizmával foglalkozzon, és vizsgálja-vizsgáltassa meg magát, mielőtt komolyabb gyakorlatokat végezne.
Erre nyújt segítséget ez a program, amit biztonsággal oktathatsz a kisgyermekes anyukák körében. Szeretnénk, ha ez a módszer mindenkihez eljutna, és ez lenne az alap, amivel egy szülés utáni anyuka találkozik az edzések világában.

Kinek ajánlott a módszer:

Ha az önvizsgálat pozitív eredményt mutat: abban az esetben, ha megvizsgáljuk magunkat, és tapintunk egy rést a hasfalon,
esetleg olyan elváltozást észlelünk a hasfal és a hasizmok szerkezetében, amely nem volt jellemző régebben, akár a várandósságot megelőzően,
akkor mindenképpen gyanakodnunk kell a szétnyílt hasizomra.

Hát- és derékfájdalommal küzdőknek: akár már a várandósság alatt megmutatkozott, akár csak a szülés után jelentkezett fájdalom,
akár lokalizálható, akár kisugárzó, mindenképpen gondolnunk kell arra, hogy a problémát a hasfal megváltozott szerkezete és a hasizmok elernyedése okozhatja.

- Várandósság alatt: ha aktív kismamák vagyunk és az orvos is engedélyezte a mozgást, és mi is készen állunk rá, akkor megtanulhatjuk,
milyen jellegű gyakorlatokkal tarthatjuk karban a testet és az izmokat, és hogyan minimalizálhatjuk a szétnyílt hasizom kialakulásának esélyét.

Terhesség utáni mielőbbi regenerálódás céljából: ha biztosak akarunk lenni abban, milyen gyakorlatokkal tudjuk fejleszteni a hasizmainkat,
ha meg szeretnénk tanulni, mely feladatok és mozdulatok kerülendők és ha tudatosan szeretnénk felkészíteni a testet a következő várandósság időszakára.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Szétnyílt hasizom regeneráló tréning edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok