Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Sportspecifikus koordinációs Training

Kormos Dávid
Az adott sportágban jelen lévő mozgások fejlesztésére szolgál. A robbanékonyság, gyorsaság, dinamika, koordináció fejlesztése-finomítása.

Kormos Dávid
Dávid már több, mint  15 éve benne van az élsportban! Profi futballista volt, majd az utánpótlásban kapusedző és koordinációs-erőfejlesztő

Külföldi tanulmányútjain – Németországban és Spanyolországban – rengeteg hasznos szakmai tapasztalatra tett szert, ezért tudása nélkülözhetetlen! Olyan technikákat, tippeket, trükköket, fogásokat ismert meg, amivel még hatékonyabb és még komplexebb alakformálást tud elérni! 

Dávidról fontos tudni, hogy maximalista. A Mymove Akadémián végezte el a Fitness Instruktor képzést, de ezzel nem elégedett meg! Tudását kiegészítette egészségtudatos táplálkozási és életmód tanácsadó képzésekkel is!

 

Sportspecifikus koordinációs Training - Online Workshop

Az adott sportágban jelen lévő mozgások fejlesztésére szolgál. A robbanékonyság, gyorsaság, dinamika, koordináció fejlesztése-finomítása.

Továbbá az adott sportág jellemzőit figyelembe véve célzottan lehet fejleszteni az izomzatot, mint a törzs és a láb izmait. Korosztálytól függetlenül alkalmazható és formálható az edzés.

 A labdarúgó gyermekeknek különösen ajánlott a fejlődésük elősegítése céljából!

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Sportspecifikus koordinációs Trainerként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok