Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Sportspecifikus koordinációs Training

Kormos Dávid
Az adott sportágban jelen lévő mozgások fejlesztésére szolgál. A robbanékonyság, gyorsaság, dinamika, koordináció fejlesztése-finomítása.

Kormos Dávid
Dávid már több, mint  15 éve benne van az élsportban! Profi futballista volt, majd az utánpótlásban kapusedző és koordinációs-erőfejlesztő

Külföldi tanulmányútjain – Németországban és Spanyolországban – rengeteg hasznos szakmai tapasztalatra tett szert, ezért tudása nélkülözhetetlen! Olyan technikákat, tippeket, trükköket, fogásokat ismert meg, amivel még hatékonyabb és még komplexebb alakformálást tud elérni! 

Dávidról fontos tudni, hogy maximalista. A Mymove Akadémián végezte el a Fitness Instruktor képzést, de ezzel nem elégedett meg! Tudását kiegészítette egészségtudatos táplálkozási és életmód tanácsadó képzésekkel is!

 

Sportspecifikus koordinációs Training - Online Workshop

Az adott sportágban jelen lévő mozgások fejlesztésére szolgál. A robbanékonyság, gyorsaság, dinamika, koordináció fejlesztése-finomítása.

Továbbá az adott sportág jellemzőit figyelembe véve célzottan lehet fejleszteni az izomzatot, mint a törzs és a láb izmait. Korosztálytól függetlenül alkalmazható és formálható az edzés.

 A labdarúgó gyermekeknek különösen ajánlott a fejlődésük elősegítése céljából!

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Sportspecifikus koordinációs Trainerként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok