Sensual Style High Heels gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Sensual Style High Heels

Wellai Yvette
Az izolációs gyakorlatok segítségével megtanulható a test különböző régióinak (mint: fej, váll, mellkas, csípő) elkülönített, tudatos koordinációja.

Wellai Yvette

Sporttánc oktató, Profi táncművész,  Koreográfus, Viselkedéselemző, LifeCoach, A Healthy Mind & Healthy Body megalapítója, Mind&Body Trainer.

Yvette életében a tánc, mozgás, zene már 6 éves kora óta jelentős szerepet tölt be. A jazz-balettet társastáncok, versenytánc vátotta fel, 5 évig volt aktív, igazolt versenyző latin-amerikai és standard táncokból.

Eredetileg gyógyszerész tanulmányokat folytatott, majd egyetemi éveiben észrevétlenül vált a szenvedélye a hivatásává. Ekkor kezdett el szakirányú tanulmányokat folytatni, pszichológiát hallgatni.

A versenytáncot divattáncok, hip-hop, girly style, jazz, musical stílusok váltották fel. 2007-ben kezdett el oktatni, saját csapatokat versenyeztetni. Fellépések, előadások mellett a Showszínház koreográfusa.

Mára megalkotta saját képzési rendszerét a Healthy Mind & Healthy Body keretein belül, ötvözve a pszichológiát a tánccal, mozgással, zenével.

Ha szeretnél te is Mind&Bodytrainer lenni, keresd bátran, kövesd Instagramon, Facebookon, iratkozz fel YouTube csatornájára!

Sensual Style High Heels - Online Workshop

Az óra bemelegítő része jazz alapú tréning, mely speciálisan készíti fel a testet a táncra.

Egy mozdulaton belül egyszerre érvényesül a nyújtó és erősítő hatás,  alkalomról  alkalomra fejleszti a mozgáskoordinációt, testtudatot.

Az izolációs gyakorlatok segítségével megtanulható a test különböző régióinak (mint: fej, váll, mellkas, csípő) elkülönített, tudatos koordinációja.

A rövid erősítő blokkban megdolgoztatjuk a has-, comb-, fenék- és karizmokat, hiszen az izomzat fejlesztése is nagyban hozzájárul a testkontroll fejlesztéséhez.

A koreográfia elsajátítása után levezetéssel, nyújtással zárjuk az edzést. Áttörő élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 
A sikert megkoronázva Okleveles Sensual Style High Heels edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok