Sensual Style High Heels gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

Sensual Style High Heels

Wellai Yvette

Sensual Style High Heels

Alapvetően magas sarkú cipőben is táncolható nőies, érzelmileg túlfűtött koreográfiák, széles zenei skálát használva

Wellai Yvette

Sporttánc oktató, Profi táncművész,  Koreográfus, Viselkedéselemző, LifeCoach, A Healthy Mind & Healthy Body megalapítója, Mind&BodyTrainer.

Yvette életében a tánc, mozgás, zene már 6 éves kora óta jelentős szerepet tölt be. A jazz-belettet társastáncok, versenytánc vátotta fel, 5évig volt aktív, igazolt versenyző latin-amerikai és standard táncokból.

Eredetileg gyógyszerész tanulmányokat folytatott, majd egyetemi évei észrevétlenül vált szenvedélye hivatásává. Ekkor elkezdett szakirányú tanulmányokat folytatni, pszichológiát hallgatni.

A versenytáncot divattáncok, hip-hop, girly style, jazz, musical stílusok váltották fel. 2007-ben kezdett el oktatni, saját csapatokat versenyeztetni. Fellépések, előadások mellett a Showszínház koreográfusa.

Mára megalkotta saját képzési rendszerét a Healthy Mind & Healthy Body keretein belül, ötvözve a pszichológiát a tánccal, mozgással, zenével.

Ha lennél te is Mind&Bodytrainer, keresd bátran, kövesd instagramon, facebookon, íratkozz fel youtube csatornájára.

Sensual Style High Heels - Online Workshop

Az óra bemelgítő része jazz alapú tréning, mely speciálisan készíti fel a testet a táncra.

Egy mozdulaton belül egyszerre érvényesül a nyújtó és erősítő hatás,  alkalomról  alkalomra fejleszti a mozgáskoordinációt, testtudatot.

Az izolációs gyakorlatok segítségével megtanulható a test különböző régióinak (mint: fej, váll, mellkas, csípő) elkülönített tudatos koordinációja.

A rövid erősítő blokkban megdolgoztatjuk a has, comb, fenék, kar izmokat, hiszen az izomzat fejlesztése is nagyban hozzájárul a testkontroll fejlesztéséhez.

A koteográfia elsajátítása után levezetéssel, nyújtással zárjuk az edzést. Áttörő élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően személyes vizsgáztatás történik melyet maga Wellai Yvette fog tartani egyéni időpontegyeztetés alapján. A sikert megkoronázva Okleveles Sensual Style High Heels edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018