Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

MyMoveMom’s

Nyúlné Vajda Beáta

MyMoveMom’s

Nagy hangsúlyt fektetünk minden mozogni vágyó kismamának a babavárás időszakának a könnyítésére, teher elviselésére, légzés elsajátítására mindezt megfelelő gyakorlatokkal, kivitelezéssel egybefűzve.

Vajda Beáta

Alapképzettsége sportedző, kismama, és baba mama tornaoktató. Edzőként 2015 óta tevékenykedik. Szenvedélye a sport, mindemellett céltudatos, és színes egyéniség! Van egy saját fitnesz klubja, ahol megmozgat minden kismamát.
Nagy hangsúlyt fektetünk minden mozogni vágyó kismamának a babavárás időszakának a könnyítésére, teher elviselésére, légzés elsajátítására mindezt megfelelő gyakorlatokkal, kivitelezéssel egybefűzve.

 

 

MyMoveMom’s  okatató wokshop.

 Az országban egyedülállóként nálunk egy fél online tanfolyam keretein belül sajátíthatod el a MyMoveMom’s rejtelmeit! Megtanulhatod, hogyan tarts tornát egy kismamának! Trimeszterekre bontva, az alap légző illetve tornagyakorlatokat mutatunk neked. Kitérünk a sérülés illetve veszélyfaktorokra. Milyen sajátosságokra figyelj, milyen gyakorlatok megengedettek, hogyan kivitelezzük őket.

A képzés végeztével sem engedjük el a kezedet, segítünk felépíteni Facebook és Instagram profilodat az új irányzatod beindításához

Képzésen megszerezhető ismeretek

 

  • Alap kismamtorna tornaórákhoz kapcsolódó inspirációk, fontos információk
  • 3 alap Trimeszter jellemzőinek ismertetése
  • Légző gyakorlatok elsajátítása
  • Koreográfia felépítése
  • Tiltott gyakorlatok ismertetése
  • Óravezetés

MyMoveMom's Haladó szintű képzés

Légy te is sikeres kismama oktató. A kezdő szinted után, építsd te is a tudásodat, egy szinttel fentebb. Miért? Ezzel a képzéssel színesebbé varázsolhatod, és hatékonyabban tornáztathatod a kismamáidat. A képzés egy teljesen új szintre építi fel a tudásod, megismerhetsz 3 olyan eszközt, amely kivitelezhető és biztonságosan tudod használni az órákon. Megtanulhatod a helyes kivitelezést, a helyes légzést és 3 -3 olyan gyakorlatot is amelyet mindenképp ajánlatos beépítened az órába.
Ne halogasd a tanulást! Végezd el egyszerre mindkettőt. És légy te is MymoveMom edző!

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018