Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

MyMoveMom’s

Nyúlné Vajda Beáta
Nagy hangsúlyt fektetünk minden mozogni vágyó kismama számára a babavárás időszakának a könnyítésére, a fizikai teher elviselésére, a légzés elsajátítására. Mindezt megfelelő gyakorlatokkal, kivitelezéssel egybefűzve.

Vajda Beáta

Alapképzettsége sportedző, kismama-, és baba-mama torna oktató. Edzőként 2015 óta tevékenykedik. Szenvedélye a sport, mindemellett céltudatos, és színes egyéniség! Van egy saját fitnesz klubja, ahol megmozgat minden kismamát.
Nagy hangsúlyt fektetünk minden mozogni vágyó kismamának a babavárás időszakának a könnyítésére, a fizikai teher elviselésére, a légzés elsajátítására mindezt megfelelő gyakorlatokkal, kivitelezéssel egybefűzve.

 

 

MyMoveMom’s - oktató wokshop

 Az országban egyedülállóként nálunk, egy félig online tanfolyam keretein belül sajátíthatod el a MyMoveMom’s rejtelmeit! Megtanulhatod, hogyan tarts tornát egy, vagy a kár több kismamának. Trimeszterekre bontva alap légző- illetve tornagyakorlatokat mutatunk neked. Kitérünk a sérülés-, illetve veszélyfaktorokra, milyen sajátosságokra figyelj, milyen gyakorlatok megengedettek, hogyan kivitelezzük őket.

A képzés végeztével sem engedjük el a kezedet, segítünk felépíteni Facebook és Instagram profilodat az új irányzatod beindításához

Képzésen megszerezhető ismeretek

  • Alap kismamatorna órákhoz kapcsolódó inspirációk és fontos információk
  • 3 alap Trimeszter jellemzőinek ismertetése
  • Légző gyakorlatok elsajátítása
  • Koreográfia felépítése
  • Tiltott gyakorlatok ismertetése
  • Óravezetés

MyMoveMom's Haladó szintű képzés

Légy te is sikeres kismama oktató! A kezdő szinted után építsd te is a tudásodat, egy szinttel fentebb. Miért? Mert ezzel a képzéssel színesebbé varázsolhatod, és hatékonyabban tornáztathatod a kismamáidat. A képzés egy teljesen új szintre építi fel a tudásod, megismerhetsz 3 olyan eszközt, amelyet biztonságosan tudsz használni az órákon. Megtanulhatod a helyes kivitelezést, a helyes légzést és 3-3 olyan gyakorlatot is, amelyet mindenképp ajánlatos beépítened az órába.
Ne halogasd a tanulást! Végezd el egyszerre mindkettőt és légy te is MymoveMom edző!

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles MymoveMom’s edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok