Madmike Training gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

MADMIKE Training

Fábián Miklós
Bábosik Dénes

MADMIKE Training

Egyedileg összeállított funkcionális edzésmódszerrel, így emelve tudását magasabb szintre.

Fábián Miklós

Már gyerekként a mozgás volt a lételeme, kúszni, mászni, futni,ugrani... mindennapos elfoglaltság volt a számára. Nem is lehetett más út csak a sport így tanulmányait a Testnevelési Egyetemen folytatta.

Élete lett a folyamatos kihívások keresése. Komoly eredményeket tudhat a háta mögott a Ninja Warrior megmérettetésében illetve a hazai úttörője a Spartan SGX-nek

Bábosik Dénes

Humánkineziológusként végeztt a Semmelweis Egyetem Sporttudományi karán, ahol átfogó ismereteket kapott anatómiából, biomechanikából és fizioterápiából.

A sokoldalúság megjelenik a sportágak iránt való érdeklődésében és az órái szervezésében egyaránt: a TRX, a Core Training, a Plyometria és a Stability Workout elemeit felhasználva tartja foglalkozásait.

Személyi edzőként és csoportos óraadóként is fontosnak tartja a progressziót, az adaptív oktatási rendszer sport szintű alkalmazását, melynek során nem csak a fizikum, hanem a kinetikus intelligencia és a mentális állapot fejlesztése is szerepet kapnak.

MADMIKE Training - Online Workshop

A #MADMIKE Traininget olyanoknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni egy egyedileg összeállított funkcionális edzésmódszerrel, így emelve tudását magasabb szintre. 

Ez az edzés típus olyan mozgászendszerrel dolgozik mely minden izomcsoportot megmozgat és kellően intenzív ahhoz, hogy hatékonyan fejlődjünk tőle.

A gyakorlati skála  folyamatosan bővül és szinte korlátlan.

Az országban Magyar nyelven szinte alig található használható képzési anyag ezen irányzathoz.

Edzésünkben különböző eszközökkel  és saját testsúllyal végrehajtható gyakorlatsort állítottunk össze, mely kiváló segítséget nyújt a vendégek edzettségi szintjének fokozásához.
 
Ahhoz hogy még színesebb palettát tudjon mindenki összeállítani képzésünkből, belecsempészünk pár eszközös gyakorlatot is.
 
Az edzés során használt eszközök:
  • Kettlebell
  • Girja
  • Plyo box
  • Battle rope

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 
A sikert megkoronázva okleveles MADMIKE Training edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

 

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018