Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

LatinFusion

Bérces Zsuzsanna
A LatinFusion program egy latin zenék által inspirált, táncos fitnesz edzés, amely a latin és a nemzetközi zenék és táncmozdulatok felhasználásával dinamikus, izgalmas, vidám és hatékony fitnesz programot eredményez, gyors és lassú ritmusokat ötvöz.
Bérces Zsuzsanna
 
38 éves, 2 gyermekes anyuka
 
Gyerekkora óta a sport az élete része, általános iskolában amatőr szinten atletizált, a gimnáziumban már inkább a tánc volt a szenvedélye. Egy kis kerülővel, mérnöki pályán tanult (gépészmérnök), de a sport iránti szeretete visszahozta őt erre a pályára. 11 éve Zumba oktatással kezdte edzői pályafutását. 2013-ban személyi edző képesítést is szerzett. 2015-ben iskolánk alapítójánál, Gyöngyösi Szilviánál elvégezte a GrandUP képzést. Számos fitness rendezvényen prezentált mindkét irányzatban.
 
2017-ben Strong Nation (régi Strong by Zumba) oktató lett.
 
2019-ben végezte iskolánkban a csoportos fitness instruktor képzést.
 
Már az első gyermeke születése óta komolyabban foglalkozott a szétnyílt hasizommal, és létrehozta a saját kidolgozott képzését, amely sikerrel fut. 2020-ban elnyerte iskolánk díját, a legnépszerűbb gyakorlati képzés címen.
 
Egyéb képesítései:
 
Myeatrend egészségtudatos táplálkozási tanácsadó
Életmód és táplálkozás tanácsadó
Gerinctréner
Gyerek fitness
Aqua Fitness
StepUP fitness
Hevederes tréner
Mobilitás és Fascia tréner
Capoeira aerobik téner
Senior tréner
MyADHDmove tréner
SMR tréner
Kinesio Tape terapeuta
 

LatinFusion - Online Workshop

A LatinFusion program egy latin zenék által inspirált, táncos fitnesz edzés, amely a latin és a nemzetközi zenék és táncmozdulatok felhasználásával dinamikus, izgalmas, vidám és hatékony fitnesz programot eredményez, gyors és lassú ritmusokat ötvöz. Ez az aerob/fitnesz módszer a kardio és erőnléti edzést egyedülálló arányban tartalmazza, így egyben formál és erősít.

 A programban megtalálhatók az aerob, a szakaszos, valamint az úgynevezett ellenállásos edzés alapelvei, így maximális kalóriafelhasználást, szív- és érrendszeri előnyöket, valamint zsírégetést és alakformálást biztosít. A mindenki által könnyen megtanulható, kardio-alapú táncmozdulatok erősítik a testet és elsősorban a popsit, a lábakat, a törzsizomzatot, a hasat és nem utolsó sorban a szervezet legfontosabb izmát, a szívet mozgatják meg.

 Fitneszcéljaink elérésének kulcsa, hogy valamilyen edzésprogram mentén haladjunk. A program egyszerű és szórakoztató, a résztvevők így egyszerűen nem tudnak ellenállni a csábításnak, hogy újra és újra végigcsinálják.

A program előnyei

 Kiváló, dinamikus edzés a törzsizomzat számára – A program olyan mozdulatokra épül, amelyekhez sokat kell a test középső részét (a hasat és a hátat) használnunk. Mindez biztosíthatja a törzsizomzat megerősítését (erősebb has és hát).

Jelentős kalóriafelhasználás – A program aerob és szakaszos edzési módszereket is alkalmaz, amely rengeteg mozgást igényel, így rengeteg kalóriát is éget el.

Megjegyzés: Az érték egyénenként változó, és több tényezőtől is függ, például az erőnléti szinttől, a résztvevő rutinjától, az edzés intenzitásától, stb.

A mozdulatok könnyen elsajátíthatók, laza, kellemes légkör – Az új tánclépéseket könnyen követhető módszerekkel mutatják be, a mozdulatok elsajátítása így vidám és szórakoztató légkörben zajlik.

Testsúlycsökkentés – Mint minden edzésprogram, a rendszeresség és az ésszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás növeli a fogyás lehetőségét.

Pozitív önértékelés – Hozzájárul a „jól érzem magam” érzéshez.

Alakformálás – Az órákon testünk minden részét átformálhatjuk, megmozgatjuk a felsőtestet, az alsótestet, a törzset, a szívet és mindeközben még a lelkünknek is jót tesz.

Álruhába öltöztetett edzés – Az edzés TOTÁL MEGIZZASZT! A legtöbben azt mondják, olyan fantasztikusan érzik magukat, hogy észre sem veszik, hogy edzésen vannak.

 

 

 

 

 

 

 

  A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga videóküldéssel és egy táncos teszttel zárul. A sikert megkoronázva okleveles LatinFusion edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok