Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

IDolls ConfiDance

Kertész Krisztina
Ha elsajátítod, Te is érezni fogod, ahogy felszabadul a benned élő istennő!

Kertész Krisztina 
táncoktató, csoportos fitness instruktor

Még tinédzser volt, mikor megtalálta a szenvedélyét, a táncot. 2005-ben iratkozott be az Akrobat Original Dance School-ba,
ahol megkapta a divattáncok, a hip-hop, a girly style és jazz alapokat, fejlődést és sikert, amit ez a sport adhat egy tudásszomjas diáknak.
Több év tanulás és gyakorlás után egy másik szintre lépett, táncoktató lett. 2011-ben Gyöngyösi Szilvia támogatásával elsők között sajátította el a GrandUP táncos fitness irányzatát és lett az irányzat oktatója. 2012-től lett a GrandUP Rapidance és a GrandUP Kid's oktatója is.
2019-ben megalakította saját egyedi táncos közösségét az IDolls Movement-et, melyet a mai napig szívből épít azoknak a csajoknak,
akik keresik magukban a nagybetűs NŐT és szívesen összekötik ezt a tánc felszabadító élményével. IDolls ConfiDance - Online Workshop

A koreográfiák célja az önbizalom, a magabiztossá és a nőiesség megerősítése a táncoktatáson keresztül.
Kriszta kifejezetten erre a célra építette fel akoreográfiákat. Ha elsajátítod őket, Te is érezni fogod, ahogy felszabadul a benned élő istennő!
Táncos edzés, modern tánc alapokra épülő óra, ahol több tánc stílus keveredik, főleg a nőies-csajos elemek a jellemzők, főként Girly, Showdance, Latinshow.

Low impackt edzés. Lekövethető és nem igényel előzetes tánc tudást. Feltölt, nőiesebbnek érzed magad tőle.
Tánc közben észrevétlenül tanulod meg használni a tested, felfedezed magadban a szexi nőt, így nagyobb lesz az önbizalmad is,
ami egyértelműen hatással lesz a mindennapjaidra. A mozgásnak rengeteg bizonyított jótékony hatása van, boldogsághormont termel, növeli az önbizalmadat, fejleszti a testtudatodat, szebb lesz tőle a tartásod, légiesebb, könnyedebb lesz a járásod, csinosabbak a mozdulataid.
14-40 közötti csajoknak ajánlatott.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga videóküldéssel és egy táncos teszttel zárul. A sikert megkoronázva okleveles ConfiDance edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok