Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

Hevederes tréning

Horváth Bianka

Hevederes tréning

Funkcionális edzés, amellyel fejleszthető a mozgékonyság, a koordináció és az izomtónus.

Horváth Bianka

Edzőként 2011 óta tevékenykedik alapvégzettsége sportedző testépítés és fitnesz hazai és nemzetközi vonalon, később rekreációs mozgásprogram vezető személyi edző, speciális tréning instruktor, G-Flex tréning instruktor, TRX suspension Training Istructor, Fit Spartans Combat szakoktatói végzettséget és tapasztalatot szerzett.
Versenyzőként számos hazai, európai- és amerikai eredménnyel büszkélkedhet.
2016-ban IFBB Magyar Bajnok volt Bodyfitness-kategóriában, illetve az NPC Diamond Classic Miami rendszeres dobogós helyezettje, 2018-ban bajnoka.

Hevederes tréning - Online Workshop

Kiknek ajánljuk?
Azoknak, akik a statikus, nyújtós edzéseket szeretik, mert egyszerű, könnyen kivitelezhető és ízületkímélő gyakorlatokkal fejleszthetünk állóképességet, stabilitást és izomerőt (core- és mélyhátizmok) is.

Funkcionális edzés, amellyel fejleszthető a mozgékonyság, a koordináció és az izomtónus.
Ajánlható minden korosztálynak az általános iskolásoktól a senioroknak, mivel nem igényel előképzettséget. A túlsúlyosoknak, az újrakezdőknek a gyakorlatok helyes kivitelezésére azonban mindenkinek figyelnie kell.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles TRX-oktatóként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018