Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Gyermek Fitness és Aerobik Oktató -Intenzív képzés

Gyöngyösi Szilvia
Banka Roxána
Megtanulod, hogy az egyes korosztályok esetében milyen sajátosságokra figyelj és hogyan tudod lekötni és szórakoztatóan oktatni őket.

Gyöngyösi Szilvia 

Sport, Divat, Dance-Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugók, melyek Szilvi életének meghatároz állomásaihoz vezettek.

Egész életében atletizált és modellkedett,  és mint ahogy az céltudatos és kitartó személyiségéből adódik, a várt sikerek sem maradtak el.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance Schoolt, mely rövid időn belül országos hálózattá nőtte ki magát. Nem kisebb eredményt tudhat a háta mögött minthogy, közel 15 évig szerepelt az intézmény az ország vezető tánciskolái között.

Szilvi érdemei itt még nem érnek véget. 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot.

Kereste a kihívást, amit abban talált meg, hogy közel 20 tánccal töltött év után, valami nagyszerűt szeretett volna alkotni. Így született a GrandUp, mely tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, táncnak és a nőies mozgáskultúrának.

Banka Roxána

Óvodás kora óta a tánc, az aerobik és a színház határozza meg Roxi napjait.

Négyévesen már rendszeresen mozgott, megtanulta az aerobik és a hastánc alapjait. Hosszú éveken keresztül versenytáncosként ismerkedett a latin-, és standard táncokkal.

2013-ban Gyöngyösi Szilviával való találkozása során megtalálta azt a mozgásformát, mely a táncot és az aerobikot ötvözte. 2014-től gimnáziumi tanulmányai mellett már GrandUp edzőként mozgatta meg társait, tanárait, ismerőseit.

2015-ben részt vett Czanik Balázs Capoeira aerobik edző tanfolyamán, így azóta a két irányzat képviseletében vesz részt sportrendezvényeken, illetve szívesen szervez  sporttal és egészséggel kapcsolatos családi napokat, melyeken minden korosztály megismerkedhet az egészséges életmóddal.

Védőnő szakos hallgatóként nagy hangsúlyt fektet a kisgyermekek mozgáskultúrájának fejlesztésére, fontosnak tartja, hogy mielőbb a számukra megfelelő gyakorlatokat, mozdulatsorokat sajátíthassák el, a korosztályuknak megfelelő formában.

Gyermek Fitness és Aerobik Oktató - Online Workshop

Az országban egyedülállóként nálunk, egy félig online tanfolyam keretein belül sajátíthatod el a Gyerek Fitness rejtelmeit. Megtanulhatod, hogyan segíts levezetni a kisgyermekek fölös energiáit, mindezt úgy, hogy az egészet egy játékként éljék meg, mégis korosztályuknak megfelelően fejlesztheted mozgás-koordinációjukat.

Alapvetően 5-10 év közötti gyermekek fejlesztéséhez adunk támpontokat

Megtanulod, hogy az egyes korosztályok esetében milyen sajátosságokra figyelj, és hogyan tudod lekötni és szórakoztatóan oktatni őket. Segítünk alap koreográfiák összeállításában, aminek a későbbiekben csak a saját fantáziád szabhat határokat. Az itt megszerzett ismereteket jól kamatoztathatod óvodákban, iskolákban és bármilyen szabadidős foglalkoztatás keretein belül.

A képzés végeztével sem engedjük el a kezedet, segítünk felépíteni Facebook és Instagram profilodat az új irányzatod beindításához.

A képzésen megszerezhető ismeretek

  • A gyermek aerobik órákhoz inspiráló mozgásformák és mozgáskombinációk
  • Különböző gyermek korosztályok mozgás igényeinek megtanítása és koordinációs képességeinek fejlesztése
  • Koreográfiák összeállítása
  • Játékok tanulása
  • Óratervezés
  • Facebook és Instagram aktivitás felépítése az új programod beindulásához

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Gyermek Fitness és Aerobik Oktatóként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok