Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Gyermek Fitness és Aerobik Oktató -Intenzív képzés

Gyöngyösi Szilvia
Banka Roxána
Megtanulod, hogy az egyes korosztályok esetében milyen sajátosságokra figyelj és hogyan tudod lekötni és szórakoztatóan oktatni őket.

Gyöngyösi Szilvia 

Sport, Divat, Dance-Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugók, melyek Szilvi életének meghatároz állomásaihoz vezettek.

Egész életében atletizált és modellkedett,  és mint ahogy az céltudatos és kitartó személyiségéből adódik, a várt sikerek sem maradtak el.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance Schoolt, mely rövid időn belül országos hálózattá nőtte ki magát. Nem kisebb eredményt tudhat a háta mögött minthogy, közel 15 évig szerepelt az intézmény az ország vezető tánciskolái között.

Szilvi érdemei itt még nem érnek véget. 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot.

Kereste a kihívást, amit abban talált meg, hogy közel 20 tánccal töltött év után, valami nagyszerűt szeretett volna alkotni. Így született a GrandUp, mely tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, táncnak és a nőies mozgáskultúrának.

Banka Roxána

Óvodás kora óta a tánc, az aerobik és a színház határozza meg Roxi napjait.

Négyévesen már rendszeresen mozgott, megtanulta az aerobik és a hastánc alapjait. Hosszú éveken keresztül versenytáncosként ismerkedett a latin-, és standard táncokkal.

2013-ban Gyöngyösi Szilviával való találkozása során megtalálta azt a mozgásformát, mely a táncot és az aerobikot ötvözte. 2014-től gimnáziumi tanulmányai mellett már GrandUp edzőként mozgatta meg társait, tanárait, ismerőseit.

2015-ben részt vett Czanik Balázs Capoeira aerobik edző tanfolyamán, így azóta a két irányzat képviseletében vesz részt sportrendezvényeken, illetve szívesen szervez  sporttal és egészséggel kapcsolatos családi napokat, melyeken minden korosztály megismerkedhet az egészséges életmóddal.

Védőnő szakos hallgatóként nagy hangsúlyt fektet a kisgyermekek mozgáskultúrájának fejlesztésére, fontosnak tartja, hogy mielőbb a számukra megfelelő gyakorlatokat, mozdulatsorokat sajátíthassák el, a korosztályuknak megfelelő formában.

Gyermek Fitness és Aerobik Oktató - Online Workshop

Az országban egyedülállóként nálunk, egy félig online tanfolyam keretein belül sajátíthatod el a Gyerek Fitness rejtelmeit. Megtanulhatod, hogyan segíts levezetni a kisgyermekek fölös energiáit, mindezt úgy, hogy az egészet egy játékként éljék meg, mégis korosztályuknak megfelelően fejlesztheted mozgás-koordinációjukat.

Alapvetően 5-10 év közötti gyermekek fejlesztéséhez adunk támpontokat

Megtanulod, hogy az egyes korosztályok esetében milyen sajátosságokra figyelj, és hogyan tudod lekötni és szórakoztatóan oktatni őket. Segítünk alap koreográfiák összeállításában, aminek a későbbiekben csak a saját fantáziád szabhat határokat. Az itt megszerzett ismereteket jól kamatoztathatod óvodákban, iskolákban és bármilyen szabadidős foglalkoztatás keretein belül.

A képzés végeztével sem engedjük el a kezedet, segítünk felépíteni Facebook és Instagram profilodat az új irányzatod beindításához.

A képzésen megszerezhető ismeretek

  • A gyermek aerobik órákhoz inspiráló mozgásformák és mozgáskombinációk
  • Különböző gyermek korosztályok mozgás igényeinek megtanítása és koordinációs képességeinek fejlesztése
  • Koreográfiák összeállítása
  • Játékok tanulása
  • Óratervezés
  • Facebook és Instagram aktivitás felépítése az új programod beindulásához

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Gyermek Fitness és Aerobik Oktatóként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok