GrandUP gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

GrandUP

Gyöngyösi Szilvi

GrandUP

Különleges és egyedi. Tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek , táncnak és a nőies mozgáskultúrának. Tökéletes módszer az alakformálásra és a megújulásra.

 Gyöngyösi Szilvia

Sport, Divat, Dance-Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugók melyek Szilvi életének meghatároz állomásaihoz vezettek.

Egész életében atletizált és modellkedett,  és mint ahogy az céltudatos és kitartó személyiségéből adódik, a várt sikerek sem maradtak el.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance Schoolt, mely rövid időn belül országos hálózattá nőtte ki magát. Nem kisebb eredményt tudhat a háta mögött minthogy, közel 15 évig szerepelt az intézmény az ország vezető tánciskolái között.

Szilvi érdemei itt még nem érnek véget. 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot.

Kereste a kihívást, amit abban talált meg, hogy közel 20 tánccal töltött év után, valami nagyszerűt szeretett volna alkotni. Így született a GrandUp , mely tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, táncnak és a nőies mozgáskultúrának.

GrandUP Training - Online Workshop

A grandUP , fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ez a mozgásforma tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, a táncnak és a női mozgáskultúrának.

Egy egészen más élményt nyújt, mint a megszokott dance aerobik órák, hiszen sokkal intenzívebb mozgást garantál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat, és sokkal szélesebb spektrumban használja a táncalapokat.

Kiváló cardio-edzés sok-sok zenével.  A mozdulatok gyorsan lekövethetőek, és az erősítés rész is szinte észrevétlenül van beleépítve az óra menetébe.

Nem egy hagyományos aerobic óra merev mozdulatokkal, ez egy élmény, testnek és szellemnek egyaránt.

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018