GrandUP gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

GrandUP

Gyöngyösi Szilvi
A grandUP , fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 Gyöngyösi Szilvia

Sport, Divat, Dance-Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugók, melyek Szilvi életének meghatározó állomásaihoz vezettek.

Egész életében atletizált és modellkedett,  és mint ahogy az céltudatos és kitartó személyiségéből adódik, a várt sikerek sem maradtak el.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance Schoolt, mely rövid időn belül országos hálózattá nőtte ki magát. Nem kisebb eredményt tudhat a háta mögött, minthogy közel 15 évig szerepelt az intézmény az ország vezető tánciskolái között.

 2017-ben álmodta meg, majd 2018-ban megalapította az ország első online fitness iskoláját, a MyMove Online Fitness School-t, mely azóta az ország legnagyobb felnőttképzési platformjává nőtte ki magát.

 

2021-ben, ötvenévesen kezdett a testépítéssel is foglalkozni, melyet azóta három versenyen, 3 dobogós helyezéssel koronázott meg. 

 

 

GrandUP Training - Online Workshop

A grandUP , fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 

Gyöngyösi Szilvi  2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot.

Kereste a kihívást, amit abban talált meg, hogy közel 20 tánccal töltött év után, valami nagyszerűt szeretett volna alkotni. Így született a GrandUp, mely tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, táncnak és a nőies mozgáskultúrának.

 

Ez a mozgásforma tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, a táncnak és a női mozgáskultúrának.

Egy egészen más élményt nyújt, mint a megszokott dance aerobik órák, hiszen sokkal intenzívebb mozgást garantál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat, és sokkal szélesebb spektrumban használja a táncalapokat.

Kiváló cardio-edzés sok-sok zenével. A mozdulatok gyorsan lekövethetőek, és az erősítés rész is szinte észrevétlenül van beleépítve az óra menetébe.

Nem egy hagyományos aerobic óra merev mozdulatokkal, ez egy élmény, testnek és szellemnek egyaránt.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles GranUp edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok