GrandUP gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

GrandUP

Gyöngyösi Szilvi

GrandUP

A grandUP , fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

 Gyöngyösi Szilvia

Sport, Divat, Dance-Aerobik, Tánc, GrandUp. Ezek azok a szenvedélyek és mozgatórugók melyek Szilvi életének meghatároz állomásaihoz vezettek.

Egész életében atletizált és modellkedett,  és mint ahogy az céltudatos és kitartó személyiségéből adódik, a várt sikerek sem maradtak el.

1996-ban létrehozta az Akrobat Dance Schoolt, mely rövid időn belül országos hálózattá nőtte ki magát. Nem kisebb eredményt tudhat a háta mögött minthogy, közel 15 évig szerepelt az intézmény az ország vezető tánciskolái között.

Szilvi érdemei itt még nem érnek véget. 2011-ben megalkotta saját Dance-Aerobik irányzatát, a GrandUp-ot.

Kereste a kihívást, amit abban talált meg, hogy közel 20 tánccal töltött év után, valami nagyszerűt szeretett volna alkotni. Így született a GrandUp , mely tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, táncnak és a nőies mozgáskultúrának.


 

GrandUP Training - Online Workshop

A grandUP , fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Ez a mozgásforma tökéletes fúziója a funkcionális edzésnek, a táncnak és a női mozgáskultúrának.

Egy egészen más élményt nyújt, mint a megszokott dance aerobik órák, hiszen sokkal intenzívebb mozgást garantál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat, és sokkal szélesebb spektrumban használja a táncalapokat.

Kiváló cardio-edzés sok-sok zenével.  A mozdulatok gyorsan lekövethetőek, és az erősítés rész is szinte észrevétlenül van beleépítve az óra menetébe.

Nem egy hagyományos aerobic óra merev mozdulatokkal, ez egy élmény, testnek és szellemnek egyaránt.


A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 
A sikert megkoronázva okleveles GranUp edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018