Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Gerinc training

Forró Tamás
Tartáshibák javítására, megelőzésére fejlesztett edzésmódszer.

Forró Tamás 

Lassan tíz éve személyi edző, sportedző testépítés és fitnesz szakirányon, rekreációs mozgásprogram vezető, gerinc tréner. Emellett két évig fitnesz-wellness asszisztensnek, és animátornak is tanult.


"Mindegyik képesítés, végzettség és papír, része szakmai tudásomnak, de nem csak az a fontos mit sajátít el elméletben egy edző. Nagyon fontos átlátni, érzékelni minden apró tényezőt, összefüggéseket, amihez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, és a folyamatos önképzés. Ezek mellett fontos tényező, hogy milyen mozgáskultúrával, gyakorlati háttérismerettel rendelkezünk.

 Ez utóbbi kifejezettem a funkcionális edzés világában fontos, hiszen minden mozdulatot ránézésre érezni kell, és ismerni, hogy az hogyan is hat és mit dolgoztat meg. Szerencsére, igen sok sportágában jártas vagyok és így elsajátíthattam sok különböző mozgásanyagot. A parkour avagy "free running"-nak köszönhetően világtalálkozókra jutottam ki, ahol élőben láthattam több nemzet egyforma, mégis különböző mozgásformáit, emellett a sport által reklám- és filmforgatásokon is részt vettem. Korábban vízilabdáztam, ami hasznos volt a magasabb sűrűségű közeg, a felhajtó erő megismeréséhez, amit később rehabilitációs-rekreációs jelleggel tudtam alkalmazni, illetve a csapat sportok szellemiségének megtapasztalásához. Parkour pályafutásom után egy krónikussá vált sérülés miatt sportágat kellett váltanom, ezért kezdtem foglalkozni az edző- és konditermi, ellenállással végzett edzésekkel, illetve elkezdtek foglalkoztatni a sportsérülések, majd az összes mozgással és az emberi testtel kapcsolatos dolog.  Hét évvel ezelőtt a konditermi edzéseim mellet elkezdtem egy egyre populárisabb földharc orientált küzdősportot is, ami a Brazilian Jiui Jitsu. Végtelen szabadtestsúlyos gyakorlatot használ fel ez a küzdősport, mely remekül beilleszthető lenne egy konditermi személyi edzés, vagy egy csoportos óra anyagjába. Így edzőként előnybe van az, aki nem csak egy sportággal ismerkedett meg élete során. 

 

Szerencsésnek mondhatom magam, mert három éven keresztül küzdhettem Dubaiban, jobbnál jobb sporttársakkal, és dolgozhattam konditermekben, mint edző. 

Jelenleg a nehéz esetek, a specialitásom, sok problémás ügyfél fordul hozzám, mert bennem nem csak egy edzőt látnak, hanem egy megoldást a betegségeikre." 

Gerinc training - Online Workshop
Tartásjavító gerinctorna. Tartáshibák javítására, megelőzésére fejlesztett edzésmódszer. A mozgásszegény, passzív, illetve a túlterhelt életmód krónikus problémákat, nehézségeket tud okozni a munkában, a sportban, a mindennapokban. Gerinctornával nagyban javíthatjuk vagy kiküszöbölhetjük ezeket a nehézségeket.

Köszönöm, hogy megszavazod a bizalmad nekem, találkozunk a vizsgán! Addig is jó tanulást! 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy online teszt és egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Gerinc training edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok