Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

Gerinc training

Forró Tamás

Gerinc training

Tartáshibák javítására, megelőzésére fejlesztett edzésmódszer.

Forró Tamás 

Lassan tíz éve személyi edző, sport edző testépítés és fitnesz szakirányon, rekreációs mozgásprogram vezető, gerinc tréner. Emellett két évig fitnesz-wellness asszisztensnek, és animátornak is tanultam.
Mindegyik képesítés, végzettség és papír, része szakmai tudásomnak, de nem csak az a fontos mit sajátít el elméletben egy edző. Nagyon fontos átlátni, érzékelni minden apró tényezőt, összefüggéseket, amihez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, és a folyamatos önképzés. Ezek mellett fontos tényező, hogy milyen mozgáskultúrával, gyakorlati háttérismerettel rendelkezünk.

 Ez utóbbi kifejezettem a funkcionális edzés világában fontos, hiszen minden mozdulatot ránézésre érezni kell, és ismerni, hogy az hogyan is hat és mit dolgoztat meg. Szerencsére, igen sok sportágában jártas vagyok és így elsajátíthattam sok különböző mozgásanyagot. A parkour avagy "free running"-nak köszönhetően, világtalálkozókra jutottam ki, ahol élőben láthattam több nemzet egyforma, mégis különböző mozgásformáit, emellett a sport által reklám és filmforgatásokon is részt vettem. Korábban vízilabdáztam, ami hasznos volt a magasabb sűrűségű közeg, a felhajító erő megismeréséhez, amit később rehabilitációs- rekreációs jelleggel tudtam alkalmazni, illetve a csapat sportok szellemiségének megtapasztalásához. Parkour pályafutásom után egy krónikussá vált sérülés miatt sportágat kellett váltanom, ezért kezdtem foglalkozni az edzőtermi,-konditermi, ellenállással végzett edzésekkel, illetve elkezdtek foglalkoztatni a sportsérülések, majd az összes mozgással és az emberi testtel kapcsolatos dolog.  Hét évvel ezelőtt a konditermi edzéseim mellet elkezdtem egy egyre populárisabb földharc orientált küzdősportot is, ami a Brazilian Jiui Jitsu. Végtelen szabadtestsúlyos gyakorlatot használ, fel ez a küzdősport mely remekül beilleszthető lenne egy konditermi személyi edzés, vagy egy csoportos óra anyagába. Így edzőként előnybe van az, aki nem csak egy sportággal ismerkedett meg élete során. 

 

Szerencsésnek mondhatom magam, mert három éven keresztül küzdhettem Dubaiban, jobbnál jobb sporttársakkal, és dolgozhattam konditermekben, mint edző. 

Jelenleg a nehéz esetek, a specialitásom, sok problémás ügyfél fordul hozzám, mert bennem nem csak egy edzőt látnak, hanem egy megoldást a betegségeikre. 

Gerinc training - Online Workshop
Tartásjavító gerinctorna. Tartáshibák javítására, megelőzésére fejlesztett edzésmódszer. A mozgásszegény passzív, illetve a túlterhelt életmód krónikus problémákat, nehézségeket tud okozni a munkában,sportban, a mindennapokban.. Gerinctornával nagyban javíthatjuk, vagy kiküszöbölhetjük ezeket a nehézségeket.

Köszönöm, hogy megszavazod a bizalamad nekem, találkozunk a vizsgán! Addig is jó tanulást! 

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018