Winner Training gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Funkcionális Kurzus - Winner Training

Szabados Krisztián
Csillag Dárius
Ez egyfajta funkcionális edzés melynek lényege a kondíció, a koordináció, az erőnlét, az állóképesség javítása.

Szabados Krisztián

16 éven keresztül focizott. Végig járta a Honvéd Akadémia 4 évét, majd az utolsó 2-3 évben a második, illetve első csapatnál folytatta pályafutását.

Sajnos több térdsérülés miatt úgy döntött, hogy a futballt abbahagyja és elindult a fitnesz világ felé. Elvégezte a Fitnesz Instruktor és a Személyi Edző képzést és ezzel párhuzamosan egy pedig a TRX-el bővítette tudástárát.

Jelenleg a Honvéd Akadémián dolgozik erőnléti edzőként és legjobb tudása szerint próbálja segíteni a fiatalokat, hogy elérjék áhított céljaikat.

Csillag Dárius

Gyermekkora óta a sport körül forog az élete, 18 éves korági a Magyar Futball Akadémián nevelkedett, ahonnan elkerült az NB I-es Kecskemét csapatához.

A későbbiekben megfordult a Budaörs SC csapatában és jelenleg a Soroksár SC szolgálatában tevékenykedik.

Amatőr és profi pályafutása során rengeteg neves erőnléti és személyi edzővel dolgozott, akiktől tanulva megalapozta a tudását, és kifejlesztette önálló, saját tematikán alapuló edzésrendszeremet.

Winner Training - Online Workshop

A Winner Taraininget mindenkinek ajánljuk!

Miért? Mert olyan egyszerű és a hétköznapi életből vett mozgásokra alapuló tréning ez, hogy mindenki, a saját fittségi állapotának és egészségi állapotának megfelelően tudja végezni.

Ez egyfajta funkcionális edzés, melynek lényege a kondíció, a koordináció, az erőnlét, az állóképesség javítása. Nyilván különböző eredmények elérése érdekében különböző típus létezik, mely más és más eszközöket használ.

Olyan edzőknek ajánlunk akik élsportolókkal foglalkoznak, illetve újabb nehézségi szintre szeretnék felépíteni vendégeiket.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Winner Taraining edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok