Winner Training gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Funkcionális Kurzus - Winner Training

Szabados Krisztián
Csillag Dárius
Ez egyfajta funkcionális edzés melynek lényege a kondíció, a koordináció, az erőnlét, az állóképesség javítása.

Szabados Krisztián

16 éven keresztül focizott. Végig járta a Honvéd Akadémia 4 évét, majd az utolsó 2-3 évben a második, illetve első csapatnál folytatta pályafutását.

Sajnos több térdsérülés miatt úgy döntött, hogy a futballt abbahagyja és elindult a fitnesz világ felé. Elvégezte a Fitnesz Instruktor és a Személyi Edző képzést és ezzel párhuzamosan egy pedig a TRX-el bővítette tudástárát.

Jelenleg a Honvéd Akadémián dolgozik erőnléti edzőként és legjobb tudása szerint próbálja segíteni a fiatalokat, hogy elérjék áhított céljaikat.

Csillag Dárius

Gyermekkora óta a sport körül forog az élete, 18 éves korági a Magyar Futball Akadémián nevelkedett, ahonnan elkerült az NB I-es Kecskemét csapatához.

A későbbiekben megfordult a Budaörs SC csapatában és jelenleg a Soroksár SC szolgálatában tevékenykedik.

Amatőr és profi pályafutása során rengeteg neves erőnléti és személyi edzővel dolgozott, akiktől tanulva megalapozta a tudását, és kifejlesztette önálló, saját tematikán alapuló edzésrendszeremet.

Winner Training - Online Workshop

A Winner Taraininget mindenkinek ajánljuk!

Miért? Mert olyan egyszerű és a hétköznapi életből vett mozgásokra alapuló tréning ez, hogy mindenki, a saját fittségi állapotának és egészségi állapotának megfelelően tudja végezni.

Ez egyfajta funkcionális edzés, melynek lényege a kondíció, a koordináció, az erőnlét, az állóképesség javítása. Nyilván különböző eredmények elérése érdekében különböző típus létezik, mely más és más eszközöket használ.

Olyan edzőknek ajánlunk akik élsportolókkal foglalkoznak, illetve újabb nehézségi szintre szeretnék felépíteni vendégeiket.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Winner Taraining edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok