Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Fitt box

Dobor-Móricz Katalin
A „Fitt box” elnevezés is jelzi, hogy a fitness és a box egybeolvadásáról van szó. Az edzés tervszerűen változó szakaszokra van bontva, terhelés-; és aktív pihenőidőre. Fitness és box jellegének köszönhetően zsírégető és állóképességjavító hatása is van.

Dobor-Móricz Katalin

Az élete 2013-ban gyermeke születése után fordulóponthoz érkezett, ekkor lett a mozgás szerelmese.

A barátai és családja ízléses és céltudatos emberként ismerik. Amit a fejébe vesz, amellett kitart és véghez is viszi. Egyik fő célja, hogy kompetenciáit kihasználva segíthessen másokon.

                2017-től számos képzést sikeresen elvégzett. Csoportos fitness instruktori, Jóga-; Gyermekjóga-; Gyermek fitness oktatói, Aqua tréneri, Életmód és táplálkozás-; Sport táplálkozás tanácsadói képesítéseket szerzett. Személyi edzésre specializálódott, emellett kifejlesztette saját tornáját Confidence elnevezéssel.

                A DobCat body program, és a DobCat body program My Time Fitness Studio tulajdonosa. A My Time Fitness Studio-ban létrehozta elképzeléseihez hűen azt az edzőtermet, ahol több korosztály egy időben edzhet.

 

DobCat body program oldal 

DobCat body program My Time Fitness Studio 

 

Fitt box - Online Workshop

A „Fitt box” elnevezés is jelzi, hogy a fitness és a box egybeolvadásáról van szó. Az edzés tervszerűen változó szakaszokra van bontva, terhelés-; és aktív pihenőidőre. Fitness és box jellegének köszönhetően zsírégető és állóképességjavító hatása is van. Mindemellett az egyén szellemi egészségére, reflexeinek, gyorsaságának fejlődésére is befolyást gyakorol. A tréning „lég” ütésekből, és -rúgásokból áll, valamint azok ötvözéséből.  Mivel a mozgást dinamikus zenére végzezzük, így oldja a felgyülemlett feszültséget és jobb közérzetet ad.

 

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Fitt Box Trainerként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok