Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Fitt box

Dobor-Móricz Katalin
A „Fitt box” elnevezés is jelzi, hogy a fitness és a box egybeolvadásáról van szó. Az edzés tervszerűen változó szakaszokra van bontva, terhelés-; és aktív pihenőidőre. Fitness és box jellegének köszönhetően zsírégető és állóképességjavító hatása is van.

Dobor-Móricz Katalin

Az élete 2013-ban gyermeke születése után fordulóponthoz érkezett, ekkor lett a mozgás szerelmese.

A barátai és családja ízléses és céltudatos emberként ismerik. Amit a fejébe vesz, amellett kitart és véghez is viszi. Egyik fő célja, hogy kompetenciáit kihasználva segíthessen másokon.

                2017-től számos képzést sikeresen elvégzett. Csoportos fitness instruktori, Jóga-; Gyermekjóga-; Gyermek fitness oktatói, Aqua tréneri, Életmód és táplálkozás-; Sport táplálkozás tanácsadói képesítéseket szerzett. Személyi edzésre specializálódott, emellett kifejlesztette saját tornáját Confidence elnevezéssel.

                A DobCat body program, és a DobCat body program My Time Fitness Studio tulajdonosa. A My Time Fitness Studio-ban létrehozta elképzeléseihez hűen azt az edzőtermet, ahol több korosztály egy időben edzhet.

 

DobCat body program oldal 

DobCat body program My Time Fitness Studio 

 

Fitt box - Online Workshop

A „Fitt box” elnevezés is jelzi, hogy a fitness és a box egybeolvadásáról van szó. Az edzés tervszerűen változó szakaszokra van bontva, terhelés-; és aktív pihenőidőre. Fitness és box jellegének köszönhetően zsírégető és állóképességjavító hatása is van. Mindemellett az egyén szellemi egészségére, reflexeinek, gyorsaságának fejlődésére is befolyást gyakorol. A tréning „lég” ütésekből, és -rúgásokból áll, valamint azok ötvözéséből.  Mivel a mozgást dinamikus zenére végzezzük, így oldja a felgyülemlett feszültséget és jobb közérzetet ad.

 

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.

A sikert megkoronázva okleveles Fitt Box Trainerként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok