Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Életmód és táplálkozási tanácsadó alap tanfolyam

Nacsa Zsanett Helga
Életmód és táplálkozási tanácsadó alap tanfolyamunk tökéletes választás azok számára akik az egészséges életmódot választják.

Nacsa Zsanett Helga

Nő, hobbi sportoló és édesanya. A sport mindig is fontos része volt az életének. Az, hogy a sportolói teljesítmény és a táplálkozás összefügg később jött az életébe.

A FitBalance alapító tagjaként, még közelebb került a sport az életébe. A sport egyre inkább a mindennapjai része lett, de a táplálkozáshoz fűződő szenvedélye, kisfia születése után jött az életébe. Amikor kisfiánál ételintoleranciát állapítottak meg (tejérzékenységet), fordult végérvényesen az táplálkozás fontossága felé.

Szenvedélye a futás. Hobbi futónak tartja magát. Több félmaratonon vett már részt és tavaly teljesítette a maratont is. A maratonra való felkészülés egyik fontos pillére volt a táplálkozás. A sok edzés és a munka arra világította rá, hogy ha nem megfelelően táplálkozik, akkor nem marad energiája. Ezért magán folyamatosan próbálgatta, hogy mi az a táplálék, ami folyamatos energiával tölti fel.

Tudását nagy rész személyes tapasztalataiból szerezte és sok utána olvasással, utána járással eltöltött  órával. Ezt véglegesítve elvégzett egy iskolát, hogy hivatalosan annak tudjon élni, amit szeret.

Elsősorban élet módjával szeretné bizonyítani a helyes táplálkozás fontosságát.

Életmód és Táplálkozási Tanácsadó Basic Képzés

Életmód és táplálkozási tanácsadó alap tanfolyamunk tökéletes választás azok számára akik az egészséges életmódot választják.

Új hivatás, új élet!

Ez az, amit tanfolyamunk elvégzése után magad is tapasztalhatsz. A tudatossággal és a szakértelemmel, amit a képzésnek köszönhetően elsajátíthatsz, környezeted és leendő vendégeid életét a helyes irányba terelheted és segítheted egészségük megőrzését.

A tanfolyam során megszerezhető ismeretek:

  • Egészséges táplálkozás irányelvei
  • Táplálkozási alapfogalmak
  • Emésztés, felszívódás
  • Diéta
  • Fogyás, szénhidrátpótlás, fehérjeszükséglet
  • Vitaminok ásványi anyagok nyomelemek szerepe a táplálkozásban
  • Zsírégetők, természetes teljesítmény fokozók, kreatinok, aminosavak
  • Táplálkozási napló, életmódfelmérő összeállítása, energiaszükséglet, alap étrendtervezés

A képzéshez jár egy videó anyag, valamint elméleti online tananyag, így utazás nélkül otthon tudod elvégezni képzésünket. 

Az oktatási anyag feldolgozására 30 nap áll rendelkezésre, ez alatt korlátlanul elérhetőek az oktatási videók. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy online teszttel zárul.

A Tanfolyam végén a sikeres vizsgát követően Okleveles Életmód és Táplálkozási Tanácsadókká válnak a tanfolyam résztvevői.  Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton.  

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

Videó csomagok