Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

DrumFit

Fügedi Gabriella
Igazi rock buli részese lehetsz egy ilyen doboló edzésen, te adod a ritmust a munkához, lelkesítő, stresszoldó! Rendkívül hatékony testformálás!

Fügedi Gabriella
vagyok, 50 éves és a mozgás szerelmese. Edzésfilozófiám és edzésmódszerem több, mint 25 év sportszakmai- és munka tapasztalatomból,
Fitnesz - és tánc múltamból alakult azzá, ami már sok éve bizonyítja hatékonyságát!
Dolgozz rendszeresen, keményen, de kímélve ízületeidet, mégis alaposan megdolgoztatva izmaidat, miközben felvidul a lelked is!
Táplálkozz tudatosan, szélsőségek nélkül, és pihenj eleget! És élvezd a fittség és egészség élményét.
7 éve dolgozom Egerben, ahol FitDance Interval Training órákat, DrumFit szó szerint ütős, core izom és erő álló állóképesség, koordináció fejlesztő edzéseket, SlimBody gerincprevenciós alakformáló programot és StepUp Fitness zsírégető órákat tartok.

Keress bizalommal!

Fitnesz Szakedző, Aerobik Sportedző, Diplomás Gerinctréner - SlimBody Oktató, Nemzetközi DrumFit MASTER Instructor, GrandUp Trainer, StepUp Sportedző és Okleveles Sport és Életmód tanácsadóként támogatlak céljaid elérésében!

Személyes oldalam

Fitness by Gabi - Nyilvános Sport és Életmódváltó oldalam

Étel-Élet másképp - MyEatrend- Eger FitGabi Életmódváltó Program

 

Stick, a speciális DrumFit ütő

7350 Ft/pár

Enyhén súlyozott, 250 dkg - csúszás mentes, hosszított DrumFit Stick

DrumFit ütőket Fügedi Gabriellánál lehet igényelni!

Szín skála a képen:

DrumFit - Online Workshop

A Drumming Fitnesz francia és angol sport irányzatokból született, 2017 óta szerepel edzés repertoáromban.
DrumFit néven honos itt Magyarországon. Az eredeti Drumming edzést nagy labdákon dobolva tartották. Ezeket elhagyva,
koncentráltan a Stick-kel - ütővel - állva és talajon végzett testformáló munkára helyeztem a hangsúlyt! Igazi rock buli részese lehetsz egy ilyen doboló edzésen, te adod a ritmust a munkához, lelkesítő, stresszoldó! Rendkívül hatékony testformálás, a koordináció nagymértékű fejlődése,
fogyás és erő-állóképesség dinamikus növekedését adja a rendszeres edzés munka! A mellett, hogy igazán látványos az alakváltozás,
az edzések szuper buli hangulata minden alkalommal megtölti a termet lelkes női amazonokkal!

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles DrumFitt edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok