DirtYlatin gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

DirtYlatin

Wellai Yvette
A DirtYlatin óratípus során rövid stílusgyakorlat segítségével sajátíthatók el az adott koreográfiához szükséges alap mozgásformák.

Wellai Yvette

Sporttánc oktató, Profi táncművész,  Koreográfus, Viselkedéselemző, LifeCoach, A Healthy Mind & Healthy Body megalapítója, Mind&Body Trainer.

Yvette életében a tánc, a mozgás és a zene már 6 éves kora óta jelentős szerepet tölt be. A jazz-balettet társastáncok, majd versenytánc vátotta fel, 5 évig volt aktív, igazolt versenyző latin-amerikai és standard táncokból.

Eredetileg gyógyszerész tanulmányokat folytatott, majd egyetemi éveiben észrevétlenül vált a szenvedélye a hivatásává. Ekkor kezdett el szakirányú tanulmányokat folytatni, pszichológiát hallgatni.

A versenytáncot divattáncok, hip-hop, girly style, jazz, musical stílusok váltották fel. 2007-ben kezdett el oktatni, saját csapatokat versenyeztetni. Fellépések, előadások mellett a Showszínház koreográfusa.

Mára megalkotta saját képzési rendszerét a Healthy Mind & Healthy Body keretein belül, ötvözve a pszichológiát a tánccal, mozgással, zenével.

Ha szeretnél te is Mind&Bodytrainer lenni, keresd bátran, kövesd Instagramon, Facebookon, iratkozz fel YouTube csatornájára!

DirtYlatin - Online Workshop

Az óra bemelegítő része jazz alapú tréning, mely speciálisan készíti fel a testet a táncra.

Egy mozdulaton belül egyszerre érvényesül a nyújtó és erősítő hatás,  alkalomról  alkalomra fejleszti a mozgáskoordinációt, testtudatot.

Az izolációs gyakorlatok segítségével megtanulható a test különböző régióinak (mint: fej, váll, mellkas, csípő) elkülönített, tudatos koordinációja.

A rövid erősítő blokkban megdolgoztatjuk a has-, comb-, fenék és karizmokat, hiszen az izomzat fejlesztése is nagyban hozzájárul a testkontroll fejlesztéséhez.

A DirtYlatin óratípus során rövid stílusgyakorlat segítségével sajátíthatók el az adott koreográfiához szükséges alap mozgásformák. Ezek visszatérnek a koreográfiában, előhangolva azt.

A koreográfia elsajátítása után levezetéssel, nyújtással zárjuk az edzést. Áttörő élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt.




A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 
A sikert megkoronázva Okleveles DirtYlatin edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok