DirtYlatin gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

DirtYlatin

Wellai Yvette
A DirtYlatin óratípus során rövid stílusgyakorlat segítségével sajátíthatók el az adott koreográfiához szükséges alap mozgásformák.

Wellai Yvette

Sporttánc oktató, Profi táncművész,  Koreográfus, Viselkedéselemző, LifeCoach, A Healthy Mind & Healthy Body megalapítója, Mind&Body Trainer.

Yvette életében a tánc, a mozgás és a zene már 6 éves kora óta jelentős szerepet tölt be. A jazz-balettet társastáncok, majd versenytánc vátotta fel, 5 évig volt aktív, igazolt versenyző latin-amerikai és standard táncokból.

Eredetileg gyógyszerész tanulmányokat folytatott, majd egyetemi éveiben észrevétlenül vált a szenvedélye a hivatásává. Ekkor kezdett el szakirányú tanulmányokat folytatni, pszichológiát hallgatni.

A versenytáncot divattáncok, hip-hop, girly style, jazz, musical stílusok váltották fel. 2007-ben kezdett el oktatni, saját csapatokat versenyeztetni. Fellépések, előadások mellett a Showszínház koreográfusa.

Mára megalkotta saját képzési rendszerét a Healthy Mind & Healthy Body keretein belül, ötvözve a pszichológiát a tánccal, mozgással, zenével.

Ha szeretnél te is Mind&Bodytrainer lenni, keresd bátran, kövesd Instagramon, Facebookon, iratkozz fel YouTube csatornájára!

DirtYlatin - Online Workshop

Az óra bemelegítő része jazz alapú tréning, mely speciálisan készíti fel a testet a táncra.

Egy mozdulaton belül egyszerre érvényesül a nyújtó és erősítő hatás,  alkalomról  alkalomra fejleszti a mozgáskoordinációt, testtudatot.

Az izolációs gyakorlatok segítségével megtanulható a test különböző régióinak (mint: fej, váll, mellkas, csípő) elkülönített, tudatos koordinációja.

A rövid erősítő blokkban megdolgoztatjuk a has-, comb-, fenék és karizmokat, hiszen az izomzat fejlesztése is nagyban hozzájárul a testkontroll fejlesztéséhez.

A DirtYlatin óratípus során rövid stílusgyakorlat segítségével sajátíthatók el az adott koreográfiához szükséges alap mozgásformák. Ezek visszatérnek a koreográfiában, előhangolva azt.

A koreográfia elsajátítása után levezetéssel, nyújtással zárjuk az edzést. Áttörő élményt nyújt testnek és léleknek egyaránt.
A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 
A sikert megkoronázva Okleveles DirtYlatin edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok