DanceTraining gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

DanceTraining

Susie
Konok Zsuzsanna
A DanceTraining egy magyarországi fitness irányzat, mely a táncosok komplex edzéstervéből az erőnlétet, állóképességet és hajlékonyságot fejlesztő programokat emeli ki.

 Konok Zsuzsanna / Susie

Susie 5 éves korában kezdett táncolni, ami aztán meghatározta az egész életét. Sokféle stílust tanult, és gyerekkorától kezdve mindezt a színpadon is számtalanszor megmutatta. 16 évesen emellett hobbiból elkezdett edzőterembe járni. Felkészült arra, hogy táncosként hihetetlen kemény fizikai állóképességet igényel a színpadi munka.

Amire egész gyerekkorában készült, sikerült: táncosként és a saját tánciskolájában tánctanárként „dolgozhatott”- vagyis azt csinálhatta, amit a legjobban szeret.

Később elvégzett egy személyi edző képzést, így az edzőtermi sportolás hobbiból lassan képesítéssé vált. Fitness versenyzőként is kipróbálta magát, sok első helyezést ért el, de ez mégsem bizonyult az ő világának.

Idővel létrehozta a DanceTraining edzéstípust, melyet a sok-sok év tánctanítási módszereiből, tapasztalataiból fejlesztett ki. Folyton keresi az újdonságokat, így saját irányzata mellett rátalált egy újabb szerelem, ami nem más, mint az artistaművészet légtorna ága, ezen belül is főként a Silk az, ami magával ragadta.

 DanceTraining

A DanceTrainig nem más, mint a legújabb mozgásforma!

Tánctudás és előképzettség nélkül ezzel az órával hozzásegíthetitek vendégeiteket ahhoz, hogy olyan alakja legyen, mint egy táncosnak.

A DanceTraining egy magyarországi fitness irányzat, mely a táncosok komplex edzéstervéből az erőnlétet, állóképességet és hajlékonyságot fejlesztő programokat emeli ki.

Maga a tánc, a táncos mozdulatok, illetve a koreográfia tanulás kis mértékében, de azzal a céllal jelenik meg, hogy a résztvevők harmonikus, nőies mozgásának kialakulását elősegítse.

A dinamikus zenére végzett alakformálás mellett nagy hangsúlyt fektet a szakszerű nyújtásra is.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles DanceTraining edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok