DanceTraining gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

DanceTraining

Susie
Konok Zsuzsanna

DanceTraining

A DanceTraining egy magyarországi fitness irányzat, mely a táncosok komplex edzéstervéből, az erőnlétet, állóképességet és hajlékonyságot fejlesztő programokat emeli ki.

 Susi Konok Zsuzsanna

Susie 5 éves korában kezdett táncolni, ami aztán meghatározta az egész életét. Sokféle stílust tanult, és gyerekkorától kezdve mindezt a színpadon is számtalanszor megmutatta. 16 évesen emellett hobbiból elkezdett edzőterembe járni. Felkészült arra, hogy táncosként hihetetlen kemény fizikai állóképességet igényel a színpadi munka.

Amire egész gyerekkorában készültem, sikerült: táncosként és saját tánciskolájában tánctanárként „dolgozhatott”- vagyis azt csinálhatta, amit a legjobban szeret.

Később elvégzett egy személyi edző képzését, így az edzőtermi sportolás hobbiból képesítéssé vált. Fitness versenyzőként is kipróbálta magát, sok első helyezést ért el, de ez mégsem bizonyult az ő világának.

Idővel létrehozta a DanceTraining edzéstípust, melyet a sok sok év tánctanítási módszereimből, tapasztalataimból fejlesztett ki. Folyton keresi az újdonságokat, így saját irányzata mellett rátalált egy újabb szerelem, ami nem más mint az artistaművészet légtorna ága, ezen belül is főként a Silk az ami magával ragadta.

 DanceTraining

A DanceTrainig nem más mint a legújabb mozgásforma

Tánctudás és előképzettség nélkül ezzel az órával hozzá segíthetitek vendégeiteket ahhoz hogy olyan alakja legyen mint egy táncosnak.

A DanceTraining egy magyarországi fitness irányzat, mely a táncosok komplex edzéstervéből, az erőnlétet, állóképességet és hajlékonyságot fejlesztő programokat emeli ki.

Maga a tánc, táncos mozdulatok, illetve a koreográfia tanulás kis mértékében, de azzal a céllal jelenik meg, hogy a résztvevők harmónikus, nőies mozgásának kialakulását elősegítse.

A dinamikus zenére végzett az alakformálás mellett, nagy hangsúlyt fektet a szakszerű nyújtásra is.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 
A sikert megkoronázva okleveles DanceTraining edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018