Capoeira Aerobik gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Capoeira Aerobik

Czanik Balázs
A Capoeira Aerobik lehetőséget ad látványos és élvezetes kombinációk és koreográfiák kialakítására, melynek csak a kreativitás szabhat határokat.

 Czanik Balázs

Balázs szakmai tapasztalata több mint 10 évre nyúlik vissza. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a fitness szakma egyik ismert és közkedvelt alakja.

Egész életében hangsúlyos szerepet kapott a mozgás és a tudatos életmód, hisz mindig is sportolt, focizott, táncolt és számos küzdősportban jeleskedett. Végül az aerobik felé vezetett az útja, hiszen ez a tánc és a sport tökéletes ötvözete. 

Időközben megismerkedett egy brazil küzdősporttal, a Capoeirával, amely akkora hatást gyakorolt rá, hogy ennek kapcsán megfogalmazódott benne egy új mozgásforma fogalma.

A gondolatot tettek követték, a világon egyedülállóan kidolgozta és létrehozta a Capoeira Aerobikot.   Mint edző, mindig is fontosnak tartotta a folyamatos fejlődést.

Ennek kapcsán számos sikerkönyv került ki a keze alól, hisz nem csak önnön fejlődése a cél, hanem az is, hogy saját példáján keresztül bárkinek segítséget tudjon nyújtani céljai megvalósításában.

Capoeira Aerobik - Online Workshop

A Capoeira Aerobik Magyarországon Czanik Balázs által kifejlesztett brazil küzdősportból a Capoeirából átvett táncos elemekkel bővített speciális aerobik stílus.

A Capoeirát, mint küzdősportot a dél-amerikai rabszolgák alakították ki, mégpedig azért, hogy a gazdáik elől titkolva gyakorolhassák saját küzdősportjukat. Erre egy olyan módszert választottak, hogy gyakorlataikat táncos elemekkel bővítették, így őrizték meg észrevétlenségüket.

Ez a magyarázat arra, hogy a Capoeira Aerobik órákon találkozhatunk táncos és küzdősportra jellemző gyakorlatokkal egyaránt. Sajátos gyakorlatokon, lépéseken kívül leginkább abban különbözik a többi aerobik fajtától, hogy a hátizmokat, a combhajlítót, a haránt hasizmot és a farizmot komplexen és sokkal jobban dolgoztatja meg, így koncentrálva a kifejezetten kritikus területekre.

A Capoeira Aerobik lehetőséget ad látványos, élvezetes kombinációk és koreográfiák kialakítására, melyeknek csak a kreativitás szabhat határt.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Capoeira Aerobik edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

 

Videó csomagok