Capoeira Aerobik gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Capoeira Aerobik

Czanik Balázs
A Capoeira Aerobik lehetőséget ad látványos és élvezetes kombinációk és koreográfiák kialakítására, melynek csak a kreativitás szabhat határokat.

 Czanik Balázs

Balázs szakmai tapasztalata több mint 10 évre nyúlik vissza. Nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a fitness szakma egyik ismert és közkedvelt alakja.

Egész életében hangsúlyos szerepet kapott a mozgás és a tudatos életmód, hisz mindig is sportolt, focizott, táncolt és számos küzdősportban jeleskedett. Végül az aerobik felé vezetett az útja, hiszen ez a tánc és a sport tökéletes ötvözete. 

Időközben megismerkedett egy brazil küzdősporttal, a Capoeirával, amely akkora hatást gyakorolt rá, hogy ennek kapcsán megfogalmazódott benne egy új mozgásforma fogalma.

A gondolatot tettek követték, a világon egyedülállóan kidolgozta és létrehozta a Capoeira Aerobikot.   Mint edző, mindig is fontosnak tartotta a folyamatos fejlődést.

Ennek kapcsán számos sikerkönyv került ki a keze alól, hisz nem csak önnön fejlődése a cél, hanem az is, hogy saját példáján keresztül bárkinek segítséget tudjon nyújtani céljai megvalósításában.

Capoeira Aerobik - Online Workshop

A Capoeira Aerobik Magyarországon Czanik Balázs által kifejlesztett brazil küzdősportból a Capoeirából átvett táncos elemekkel bővített speciális aerobik stílus.

A Capoeirát, mint küzdősportot a dél-amerikai rabszolgák alakították ki, mégpedig azért, hogy a gazdáik elől titkolva gyakorolhassák saját küzdősportjukat. Erre egy olyan módszert választottak, hogy gyakorlataikat táncos elemekkel bővítették, így őrizték meg észrevétlenségüket.

Ez a magyarázat arra, hogy a Capoeira Aerobik órákon találkozhatunk táncos és küzdősportra jellemző gyakorlatokkal egyaránt. Sajátos gyakorlatokon, lépéseken kívül leginkább abban különbözik a többi aerobik fajtától, hogy a hátizmokat, a combhajlítót, a haránt hasizmot és a farizmot komplexen és sokkal jobban dolgoztatja meg, így koncentrálva a kifejezetten kritikus területekre.

A Capoeira Aerobik lehetőséget ad látványos, élvezetes kombinációk és koreográfiák kialakítására, melyeknek csak a kreativitás szabhat határt.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Capoeira Aerobik edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

 

Videó csomagok