Box gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Box

Kiss Gábor
A Box egy küzdősportos fitnesz irányzat, mely az ökölvívás ütéseire ésvédéseit és azok kombinációit ötvözi kőkemény zenével.

Kiss Gábor

Több évet töltött el a versenysport területén. Igazolt sportoló az UTE-nél atlétikai 
szakosztály és ökölvívó szakosztályban, majd 25 évesen átnyergelt a tömeg és hobbi sport irányába.

A csoportos óráin és személyi edzésein arra törekszik, hogy a hétköznapi embereknek a lehető legszélesebb skálán fejlessze a fizikumát.

Folyamatosan törekszik a megújulásra, ennek következtében számos szakmai képzésen van már túl, úgy mint az Aerobic trainer, Personal trainer, Dance step trainer, Iron Boksz & Cross trainer,

2004-ben megalkotta saját irányzatát az Afrodance Aerobikot, valamint hozzáértését mutatja, hogy 2006-ban és 2011-ben megkapta a Presenter Of The Years elismerést.

Célja, hogy bárki ki tudjon alakitani egy igen széles alappal rendelkező általános fittségi szintet, aminek következtében képessé válnak egy nagyon gazdag mozgásanyag megszerzése.

 

Box - Online Workshop

A Box egy küzdősportos fitnesz irányzat, mely az ökölvívás ütéseit, védéseit és azok kombinációit ötvözi kőkemény zenével.

A saját testsúllyal végzendő gyakorlatokkal kiegészítve egy igazán komplex edzésformát kapunk. Remek kardió edzés, ami kiválóan javítja az állóképességet.

Fejleszti a koordinációt és ritmusérzéket, a folyamatos aktív munkának köszönhetően zsírégetőhatása garantált.

Ha szereted a kemény edzéseket, akkor ezt az óratípust nem hagyd ki az edzés listádról.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles  Box edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. Az oklevél személyesen átvehető kecskeméti irodánkban, vagy díjazás ellenében postai úton. 

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok