Box gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Box

Kiss Gábor
A Box egy küzdősportos fitnesz irányzat, mely az ökölvívás ütéseire ésvédéseit és azok kombinációit ötvözi kőkemény zenével.

Kiss Gábor

Több évet töltött el a versenysport területén. Igazolt sportoló az UTE-nél atlétikai 
szakosztály és ökölvívó szakosztályban, majd 25 évesen átnyergelt a tömeg és hobbi sport irányába.

A csoportos óráin és személyi edzésein arra törekszik, hogy a hétköznapi embereknek a lehető legszélesebb skálán fejlessze a fizikumát.

Folyamatosan törekszik a megújulásra, ennek következtében számos szakmai képzésen van már túl, úgy mint az Aerobic trainer, Personal trainer, Dance step trainer, Iron Boksz & Cross trainer,

2004-ben megalkotta saját irányzatát az Afrodance Aerobikot, valamint hozzáértését mutatja, hogy 2006-ban és 2011-ben megkapta a Presenter Of The Years elismerést.

Célja, hogy bárki ki tudjon alakitani egy igen széles alappal rendelkező általános fittségi szintet, aminek következtében képessé válnak egy nagyon gazdag mozgásanyag megszerzése.

 

Box - Online Workshop

A Box egy küzdősportos fitnesz irányzat, mely az ökölvívás ütéseit, védéseit és azok kombinációit ötvözi kőkemény zenével.

A saját testsúllyal végzendő gyakorlatokkal kiegészítve egy igazán komplex edzésformát kapunk. Remek kardió edzés, ami kiválóan javítja az állóképességet.

Fejleszti a koordinációt és ritmusérzéket, a folyamatos aktív munkának köszönhetően zsírégetőhatása garantált.

Ha szereted a kemény edzéseket, akkor ezt az óratípust nem hagyd ki az edzés listádról.

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles  Box edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

 

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok