Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Booty Booster Aktiváció

Forró Tamás
A program alapja, és lényege, hogy megtanuld, hogyan kapcsold be farizmaidat az összes gyakorlat közben.

Forró Tamás 

Lassan tíz éve személyi edző, sport edző testépítés és fitnesz szakirányon, rekreációs mozgásprogram vezető, gerinc tréner. Emellett két évig fitnesz-wellness asszisztensnek, és animátornak is tanult.


"Mindegyik képesítés, végzettség és papír része szakmai tudásomnak, de nem csak az a fontos mit sajátít el elméletben egy edző. Nagyon fontos átlátni, érzékelni minden apró tényezőt, összefüggéseket, amihez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, és a folyamatos önképzés. Ezek mellett fontos tényező, hogy milyen mozgáskultúrával, gyakorlati háttérismerettel rendelkezünk.

Ez utóbbi kifejezettem a funkcionális edzés világában fontos, hiszen minden mozdulatot ránézésre érezni kell, és ismerni, hogy az hogyan is hat és mit dolgoztat meg.

Szerencsére, igen sok sportágban jártas vagyok és így elsajátíthattam sok különböző mozgásanyagot. A parkour avagy "free running"-nak köszönhetően, világtalálkozókra jutottam ki, ahol élőben láthattam több nemzet egyforma, mégis különböző mozgásformáit, emellett a sport által reklám- és filmforgatásokon is részt vettem. Korábban vízilabdáztam, ami hasznos volt a magasabb sűrűségű közeg, a felhajtó erő megismeréséhez, amit később rehabilitációs- rekreációs jelleggel tudtam alkalmazni, illetve a csapat sportok szellemiségének megtapasztalásához. Parkour pályafutásom után egy krónikussá vált sérülés miatt sportágat kellett váltanom, ezért kezdtem foglalkozni az edzőtermi,-konditermi, ellenállással végzett edzésekkel, illetve elkezdtek foglalkoztatni a sportsérülések, majd az összes mozgással és az emberi testtel kapcsolatos dolog.  Hét évvel ezelőtt a konditermi edzéseim mellet elkezdtem egy egyre populárisabb földharc orientált küzdősportot is, ami a Brazilian Jiui Jitsu. Végtelen szabadtestsúlyos gyakorlatot használ, fel ez a küzdősport, mely remekül beilleszthető lenne egy konditermi személyi edzés, vagy egy csoportos óra anyagjába. Így edzőként előnybe van az, aki nem csak egy sportággal ismerkedett meg élete során."

Booty Booster Aktiváció - Online Workshop

A program alapja, és lényege, hogy megtanuld, hogyan kapcsold be farizmaidat, az összes gyakorlat közben, és a mindennapi életben egyaránt. Eleinte nehéz, és furcsa lesz feszegetni farizmaidat olyan gyakorlatok közben, amelyeknél úgy gondolnád, semmi szükség a farizmok aktiválására, de ha rendesen csinálod a programot, pár hét elteltével már teljesen természetes lesz. Annyira beidegződik majd, hogy a mindennapi életben tudat alatt is használni fogod, ami által nem csak formásodsz, hanem az életedet is megkönnyíted vele! A farizmaid a tested központi részén helyezkednek el, és központi feladatot is látnak el, de csak akkor működnek, ha megteremted nekik a lehetőséget, vagyis aktiválod őket. Mivel minden mozgásmintában részt vesznek, legyen az bármilyen mozgás, vagy akár ülés, állás, fekvés, nagyban meg fogja könnyíteni az életedet, ha megteremted nekik azt a környezetet, amiben teljes értékű munkát tudnak végezni. Aktív farizmokkal minden könnyebb az életben! A futás, lépcsőzés kevésbé terheli majd a térdedet, a hátad kevésbé lesz beállva a hosszú munkanapok után, legyen az ülő, vagy kemény fizikai munka. Könnyebb lesz lehajolni, emelni, könnyebben tartod majd a lépést fiatalabbakkal, vagy akár gyermekeiddel.

Köszönöm, hogy megszavazod a bizalmat nekem, találkozunk a vizsgán! Addig is jó tanulást! 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Booty Booster Aktiváció edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek. A névreszóló oklevelet digitális formában küldjük el részedre a sikeres vizsgád után.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok