Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

Booty Booster Aktiváció

Forró Tamás

Booty Booster Aktiváció

A program alapja, és lényege megtanít arra, hogyan kapcsold be farizmaidat, az összes gyakorlat közben.

Forró Tamás 

Lassan tíz éve személyi edző, sport edző testépítés és fitnesz szakirányon, rekreációs mozgásprogram vezető, gerinc tréner. Emellett két évig fitnesz-wellness asszisztensnek, és animátornak is tanultam.
Mindegyik képesítés, végzettség és papír, része szakmai tudásomnak, de nem csak az a fontos mit sajátít el elméletben egy edző. Nagyon fontos átlátni, érzékelni minden apró tényezőt, összefüggéseket, amihez elengedhetetlen a szakmai tapasztalat, és a folyamatos önképzés. Ezek mellett fontos tényező, hogy milyen mozgáskultúrával, gyakorlati háttérismerettel rendelkezünk.

 Ez utóbbi kifejezettem a funkcionális edzés világában fontos, hiszen minden mozdulatot ránézésre érezni kell, és ismerni, hogy az hogyan is hat és mit dolgoztat meg. Szerencsére, igen sok sportágában jártas vagyok és így elsajátíthattam sok különböző mozgásanyagot. A parkour avagy "free running"-nak köszönhetően, világtalálkozókra jutottam ki, ahol élőben láthattam több nemzet egyforma, mégis különböző mozgásformáit, emellett a sport által reklám és filmforgatásokon is részt vettem. Korábban vízilabdáztam, ami hasznos volt a magasabb sűrűségű közeg, a felhajító erő megismeréséhez, amit később rehabilitációs- rekreációs jelleggel tudtam alkalmazni, illetve a csapat sportok szellemiségének megtapasztalásához. Parkour pályafutásom után egy krónikussá vált sérülés miatt sportágat kellett váltanom, ezért kezdtem foglalkozni az edzőtermi,-konditermi, ellenállással végzett edzésekkel, illetve elkezdtek foglalkoztatni a sportsérülések, majd az összes mozgással és az emberi testtel kapcsolatos dolog.  Hét évvel ezelőtt a konditermi edzéseim mellet elkezdtem egy egyre populárisabb földharc orientált küzdősportot is, ami a Brazilian Jiui Jitsu. Végtelen szabadtestsúlyos gyakorlatot használ, fel ez a küzdősport mely remekül beilleszthető lenne egy konditermi személyi edzés, vagy egy csoportos óra anyagába. Így edzőként előnybe van az, aki nem csak egy sportággal ismerkedett meg élete során. 

Booty Booster Aktiváció - Online Workshop

A program alapja, és lényege megtanít arra, hogyan kapcsold be farizmaidat, az összes gyakorlat közben, és a mindennapi életben egyaránt. Eleinte nehéz, és furcsa lesz feszegetni farizmaidat olyan gyakorlatok közben, amelyeknél úgy gondolnád semmi szükség a farizmok aktiválására, de ha rendesen csinálod a programot, pár hét elteltével már teljesen természetes lesz. Annyira beidegződik majd, hogy a mindennapi életben is tudatalatt használni fogod, ami által nem csak formásodsz, de az életedet is megkönnyíted vele! A farizmaid a tested központi részén helyezkednek el, és központi feladatot is látnak el, de csak akkor működnek, ha megteremted nekik a lehetőséget, aktiválod őket. Mivel minden mozgásmintában részt vesznek, legyen az bármilyen mozgás, vagy akár ülés-állás, fekvés, nagyban meg fogja könnyíteni az életedet, ha megteremted nekik azt a környezetet, amibe teljes értékű munkát tudnak végezni. Aktív farizmokkal minden könnyebb az életben! A futás, lépcsőzés kevésbé terheli majd a térdedet, a hátad kevésbé lesz beállva a hosszú munkanapok után, legyen az ülő, vagy kemény fizikai munka. Könnyebb lesz lehajolni, emelni, könnyebben tartod majd a lépést fiatalabbakkal, vagy akár gyerekeiddel.

Köszönöm, hogy megszavazod a bizalamad nekem, találkozunk a vizsgán! Addig is jó tanulást! 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018