Afrodance Aerobik gyakorlati képzés, mely otthonról végezhető, a mymove.hu-n

Afrodance Aerobik

Kiss Gábor
Az afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül.

 Kiss Gábor

Több évet töltött el a versenysport területén. Igazolt sportoló az UTE-nél atlétikai szakosztály és ökölvívó szakosztályban, majd 25 évesen átnyergelt a tömeg és hobbi sport irányába.

A csoportos óráin és személyi edzésein arra törekszik, hogy a hétköznapi embereknek a lehető legszélesebb skálán fejlessze a fizikumát.

Folyamatosan törekszik a megújulásra, ennek következtében számos szakmai képzésen van már túl, úgy mint az Aerobic trainer, Personal trainer, Dance step trainer, Iron Boksz & Cross trainer,

2004-ben megalkotta saját irányzatát az Afrodance Aerobikot, valamint hozzáértését mutatja, hogy 2006-ban és 2011-ben megkapta a Presenter Of The Years elismerést.

Célja, hogy bárki ki tudjon alakitani egy igen széles alappal rendelkező általános fittségi szintet, aminek következtében képessé válnak egy nagyon gazdag mozgásanyag megszerzése.

Afrodance Aerobik - Online Workshop

Az afrodance az aerobik alaplépéseire és a populáris, tradicionális afrikai táncokra, törzsi táncok motívumaira, lépéseire épül.

A lépések aránylag egyszerűek, ámde a testünket, törzsünket jól megdolgoztathatjuk.

Nincsenek benne nagy ugrások, szökkenések, sasszék, inkább a földhöz minél közelebb, hajlított térddel kell mozogni. Lentről, a talajból kapjuk az energiát. A csípő, a váll, a hát, minden izom dolgozik. 

Az Afrodance koncepció, mely nemcsak egy teljes testedzést biztosít mindenki számára, hanem egy életérzés, mely szebbé teszi mindennapjaid.

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ez idő alatt képzési anyagjaink korlátlanul megtekinthetők a megfelelő fejlettségi szint elérése érdekében. Ezt követően online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. A vizsga egy max. 20 perces videóküldéssel zárul.
A sikert megkoronázva okleveles Afrodance Aerobik edzőként egy új arcodat mutathatod meg mindenkinek.

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • :+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

 

Videó csomagok

Kiss Gábor - Afrodance Aerobik csomag tartalma:

Kiss Gábor - Afrodance Aerobik - Bemutató 00:56
Kiss Gábor - Afrodance Aerobik 34:40
Kiss Gábor - Afrodance Aerobik - Letanítás 05:04