Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018

Aero Kick Box

Vörös Mónika

Aero Kick Box

Az Aero kick-box edzés egy rendkívül pörgős, zsírégető, cardio edzés.

Vörös Mónika 

1997-ben végezett a Bács-Kiskun Megyei Sportszövetségek Tanácsánál, mint aerobic sportoktató. Ezt követően számos irányzatban képezte magát és gyarapította tudását.

Szegeden a Bibarc Tünde Aerobic School-ban step aerobic, valamint aero kick-box irányzatok trénerévé képezte magát. Szintén Szegeden a SOTE Fitnessben a következő képzéseket végezte el: Capoeira aerobic, SpinRacing, Body Shape gumikötéllel, Gerincgimnasztika, Comb-fenék, Derék-has. Rendszeresen résztvevője különböző  fitness rendezvényeknek, folyamatosan képzi magát és keresem az újabb és újabb lehetőségeket.

Aero kick-box - Online Workshop

Az Aero kick-box edzés egy rendkívül pörgős, zsírégető, cardio edzés. Az aerobic és az ütések, rúgások ötvözésével egy hihetetlenül dinamikus, erő – és állóképesség fejlesztő. Magas kalória felhasználású óra, ami fejleszti az általános állóképességet "boldogsághormont" szabadít fel.Annak ajánlom, aki szeret jó zenére folyamatosan mozogni, a komfortzónája határait feszegetni és mosolyogva zsírt égetni.

 A képzés különlegessége hogy online formában képezzük a téma szakembereit

 

A képzés során minden online anyag 30 napig elérhető a saját zárt fiókon keresztül, ezidő alatt képzési anyagaink korlátlanul megtekinthetőek a megfelelő fejletségi szint elérése érdekében. Ezt követően előzetes egyeztetés alapján online vizsgaidőpontot kell kérni (nap, óra megjelölésével) az info@mymove.hu e-mail címen. 

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségek egyikén:

  • Tel.:+36 70/431-87-99
  • E-mail: info@mymove.hu

Videó csomagok

Aero Kick-Box csomag tartalma:

Box - Ingyenes 00:35
Box-Letanít 24:53
Box-Óra 46:53
Copyright © 2018
Felnőttképzési engedélyszám: E-001767/2018