Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Szakoktató

Ladinszki László
Kecskemét

A nevem Ladinszki László, 1979. december 12-én születtem Kecskeméten.

Már gyermekként nagyon érdekeltek a küzdősportok, és 1987-ben egy általános iskolai osztálytársam unszolására mentem le az első karateedzésemre. Mondanom sem kell, ott ragadtam, úgy kb. 15 évre...

Nagyon sok, életre szóló emléket és útravalót kaptam edzőimtől! Karate-versenyzői pályafutásom 1999-ben ért csúcsra, amikor a Goju-ryu Európa-bajnokságon egyéniben és csapatban is bronzérmet sikerült szereznem, és ugyanezen évben sikeresen letettem a mestervizsgát is, 1.dan-os karatemester lettem. A versenyzést szépen lassan abbahagytam és gyermekek oktatásával foglalkoztam.

Eközben megismerkedtem a testépítéssel, és a karate szép lassan a háttérbe szorult!

1999 óta űzöm ezt a sportot, kezdetben autodidakta módon, internetről, újságokból, különböző termekből szippantottam magamba a tapasztalatokat, de utána az IFBB testépítő-szakedzői képesítést is megszereztem.

Először hobbiként indult, azután egyre jobban beleástam magam ebbe a csodálatos sportba és a hivatásommá vált.

Tudtam, hogy ez lesz az életem, ezzel szeretnék a továbbiakban foglalkozni.

Célom, hogy a lehető legszélesebb körben megismertessem az embereket a sport, a testedzés és a helyes táplálkozás fontosságával!

Minden típusú edzésben tudok segíteni, bármi is legyen a cél!

A fogyás, alakformálás, versenyfelkészítés éppúgy szerepel a repertoáromban ,mint a táplálkozás-beállítás, vagy a jó közérzet és egészségi állapot javítása...de szó lehet csoportos és közös edzésről is!

Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezze magát a vendég a teremben, és közben együtt küzdjünk a célok megvalósításáért, legyen versenyfelkeszülés vagy csak szabadidős tevékenység...

Számtalan versenyzővel foglalkoztam az elmúlt évek során, sikerrel vettük az akadályokat!

Az elmúlt 10 évben többszáz szakmai gyakorlatot vezettem le és számtalan edzőt készítettem fel a gyakorlat-elméleti vizsgára, illetve az edzői hivatásra!