Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

Just Clear Fitness Konferencia 2021

Just Clear Fitness Konferencia 2021

dátum: 2021-10-09

A hétvégén lezajlott az idei ősz egyik legjobban várt fitness előadói eseménye a Just Clear Fitness Konferencia a siófoki Hotel Azúrban.

A konferencián a szakma legrangosabb képviselőitől hallhattunk az új irányzatokról és aktuális trendekről, illetve a mai modern testépítésről és fitneszről is rengeteget tanulhattunk. A rendezvényen természetesen a MyMove iskola is képviseltette magát. ???? 

Szombaton Gyöngyösi Szilvia és Horváth Zoltán tartott előadást iskolánk múltjáról és jelenéről, valamint arról, miért jó a mi online felnőttképzési rendszerünkben tanulni.

Vasárnap Sziszó fergeteges StepUp workshopjával indítottuk a napot, mely óriási sikert aratott! ???? Nem véletlenül lett az Év eszközös óratípusa 2021-ben. Hiába, egy díjnyertes, szuper-innovatív edzésforma mindig jó, ha ott van egy edző tarsolyában! Ezt bizonyítja az is, hogy egyre több tanítványunk sajátítja el a fő képzése mellé.

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek, jó volt újra "offline" is találkozni! Az meg már tényleg csak "hab volt a tortán", hogy még egyszer láthattuk a Balatont, mielőtt végleg beköszönt az ősz. ????