Elindult első OKJ-s fitness tanfolyamunk

If you can dream it, you can do it!

Gyöngyösi Szilvia

If you can dream it, you can do it!

dátum: 2018-06-22

ELINDULTUNK!!!

Tavaly decemberben ez még olyan távolinak tűnt, hogy egyszer majd elindul az első OKJ-s tanfolyamunk, hogy jönnek az első bemutatkozásra a jelentkezőink,és hogy egyáltalán mindaz amit láttam magam előtt a gondolataimban fél éve az most már valóság!
Május közepén elindult a MyMove honlapja és most egy hónappal később izgatottan vártam iskolánk legelső tanulóit!
Az első időpont 11 óra és szinte mindenki kivétel nélkül időben ott volt… Rögtön az ismerkedéssel kezdtem!

Bogi tündéri fiatal mosolygós szegeden tanuló egyetemista lány,aki mint csoportos fitness instruktorként szeretne tevékenykedni a suli mellett!

Zsolt egyenesen Mallorcárol utazott haza! Ő a vendéglátásban dolgozik,de sok jó fitnesz  terem van kint és mint teremedző szívesen dolgozna ősztől a spanyolországi szigeten…

Ági nagyon sportos és  nagyon fitneszes csajszi ,a beiratkozásra is úgy érkezet ,hogy nem kevés kilométert tekert már le előtte…

Attila Kiskunfélegyházáról jött ő már régóta a fitnesz és edzőtermi világban dolgozik, szóval nem ismeretlen neki ez a terület!

Témák repkedtek,kiderült ki miért szeretne ebben az „iparágban” dolgozni,és én  elmeséltem miért találtam ki majd hoztam létre ezt az iskolát…mert ugye ez nagyon érdekelt mindenkit J…

Én úgy gondolom,hogy a meglévő sulik képzései nagyon drágák, sőt túl drágák,ennek ellenére ár érték arányban nem azt adja mind amit kellene! Majd ha elvégzi a leendő edző a sulit,és kilép a nagybetűs fitnesz piacra ,na onnantól aztán” menj amerre látsz”… ha nincs kapcsolat,ismerős valamelyik teremben akkor gyakorlatilag szinte alig van esély az indulásra!

Na pont ezért, az iskolánkban be szeretném bizonyítani azt,hogy lehet más árban jó és hiteles képzéseket csinálni!

Szeretném a leendő edzők ,kezét fogni ” ,social media vonalon segíteni őket, hogy felépüljön a személyes brandjük,fellépésekre eljuttatni őket legyen elég offline megjelenésük ha arra is van igényük ahhoz hogy előrébb lépjenek..és így tovább!És,hogy  az amit megálmodtak ténylegesen a valósággá váljon nekik!

Szerintem mindenkivel jó hangulatban örömmel váltunk el egymástól…Volt, akik később jöttek Luca például a szóbeli érettségijéről futott be hozzánk, de rengeteg tervel,sok sok pozitív energiával !

Viktor zárta napunkat…Ő Kalocsa mellől érkezett mai napig aktív focista és imád sportolni,ő is mint fitness instruktor szeretne tevékenykedni a jövőben! 

Szóval óriási boldogsággal és teljes szívvel leírhatom , hogy ELINDULTUNK!!

Elindult a MyMove.hu hivatalosan is,  és köszönöm a bizalmat mindazoknak akik már ez alatt az egy hónap alatt minket választottak…