Elindult az ország első Online Fitness Iskolája

Elindítottam az ország első Online Fitness Iskoláját

Gyöngyösi Szilvia

Elindítottam az ország első Online Fitness Iskoláját

dátum: 2018-06-06

Az online képzések nagy népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda... Egy online képzés mindig jó választás lehet.

Az általános iskolásoktól a végzős középiskolásokon át, egészen az egyetemistákig, dolgozó felnőttekig bárki találhat online kurzust már, legyen az nyelvtanulás, informatika, művészet vagy egy egészen más terület!

Én már évek óta gondolkodom, hogy mi lenne, ha online területen indítanám el a fitness oktatást…

Jómagam, is mint edző és oktató is tevékenykedem évek óta... és sok képzésem azért maradt el, mert az edzőknek probléma volt az utazás, a gyerekfelügyelet megoldása, vagy egyszerűen annyival több plusz költséget vonzott magával egy egy képzés, hogy inkább visszamondták! Kellett hozzá pár év, mire úgy döntöttem, hogy belevágok… és ahogy ez már ilyenkor lenni szokott, jöttek az akadályok, nehézségek, buktatók, nem túl segítőkész emberek... stb., stb. (de erről majd egy későbbi blogomban írok nektek).

De nem adtam fel és az álmokat tettek követték, pár hete elindult az ország első online fitness iskolája!

 

Igen bátran mondhatom,hogy az ország első ilyen jellegű iskolája, hiszen jelen állás szerint nincs még egy ilyen suli az országban!!
Szóval megálmodtam és megteremtettem a mymove.hu oldalt, ahol a speciális edzőképzések mellett OKJ-és tanfolyamokat is el lehet végezni (viszont ezeket nyilván nem teljesen online).

De milyenek az online kurzusai a MyMovenak? Hogyan tehetik próbára tudásukat az online tanulók? És honnan lehet megtudni, hogy minőségi tanfolyamról van-e szó?
Pénz, idő, kényelem – ez a három legfőbb ok, amely miatt érdemes online tanulni. Nem kell eljárni semmilyen iskolába, különórára, otthonról a laptopon, tableten, de akár telefonon is lehet tanulni.

 Jó megoldás a folyamatos időhiánnyal küzdőknek, hiszen az online kurzusokat bármikor el lehet kezdeni, a képzéseinket a nap huszonnégy órájában, akár az éjszaka közepén is meg lehet nézni, ahogy a gyakorlati feladatokat is meg lehet oldani reggeli közben, két megbeszélés között a munkahelyen, a vonaton vagy a buszon, akárhol és akármikor.

A kényelem mellett persze fontos tényező a pénz is – míg egy hagyományos tanfolyamon több tízezer forintot kell költeni, nálunk ugyanazt a szakmai minőséget meg lehet kapni a tanfolyami árak töredékéért.

Akinek folyamatos visszajelzésre van szüksége a hatékony tanuláshoz, annak sem kell lemondania az online képzésekről, a MyMove oldalán ugyanis bárki konzultálhat az adott kurzus oktatójával e-mailben, Skype-on, stb., de a többi tanulóval is fórumozhat Facebook-os csoportunkban. 

A videós formátum segít a tananyag megértésében, több kurzusunkat pedig úgy állítottam össze, hogy az oktatókkal akár személyesen is lehet találkozni, és a vizsga előtt gyakorlatban az adott oktatóval átismételni az egész képzést.