Otthon végezhető fitness képzések OKJ-s képesítéssel is | mymove.hu

40 felett van értelme új szakmát tanulni?

40 felett van értelme új szakmát tanulni?

dátum: 2022-09-12

A MyMove alapítója, Sziszó remek példája annak, hogyan lehet átlagos életet élő nőként, számtalan hátráltató körülmény ellenére nem csak nagyot álmodni, hanem azt meg is valósítani.

A nagy álom, ami inkább óriásinak nevezhető sok nehézség, idő, energia és munka árán 2021. április 12-én megvalósult. MyEatrend néven megjelentek Sziszó sajátmárkás étrend-kiegészítő termékei. Persze idáig hosszú út vezetett, melynek most sincs vége, de a történet és a végeredmény mindenki számára motiváló hatású. Ismerjétek meg a MyEatrend sikertörténetét!

A történet kezdete

Sziszó nagyon sokáig az átlag edzők életét élte és persze a munkájából kifolyólag rengeteg étrendkiegészítőt kipróbált, de a legtöbb termékben csalódnia kellett. Vagy az alacsony hatóanyagtartalom, vagy a kevésbé minőségi összetevők, vagy az elrugaszkodott ár volt az, ami miatt mindig más gyártó termékeire váltott.

„Már ekkor olyan gondolatok fogalmazódtak meg bennem, hogy mi lenne, ha lenne egy saját táplálékkiegészítős projektem, amelyben minőségi termékeket kínálnék és olyan nőknek is elérhető lenne, akik átlag fizetésből élnek?”

Persze az álmok még sokáig csak álmok maradtak…

Sziszó abszolút vidékiként, kecskeméti nőként, nulla lehetőséggel, 45 éves korában, egy válás után, 2 ikergyerekkel szerette volna megváltani a világot, ami lássuk be, sokkal nehezebb, mint fiatal fejjel belevágni az ismeretlenbe. Sziszót azonban sohasem érdekelték az adott körülmények, amit a fejébe vett, azt meg is valósította.

„Természetesen fogalmam sem volt arról, hogy hogyan kellene ennek az egésznek nekivágni. Nem tudtam, kit keressek meg, ki foglalkozik étrendkiegészítő termékekkel, ki tudna segíteni…

Sok próbálkozás és kudarc sem tántorította el, hogy megvalósítsa nagy álmát. Időközben élte az életét és történtek körülötte az események. Ennek egyik eredményeként 2018-ban megszületett a MyMove online fitnesz iskola, melynek az egyik tulajdonosa Sziszó. Rögtön már az elinduláskor az foglalkoztatta, hogy ha ez a projekt sikeres lesz és olyan hasznot termel, akkor ezt a pénzt nem magára, vagy luxus termékekre költi, hanem befekteti valami olyanba, amivel másoknak is tud segíteni.

Az igazi munka

Szerencsére az iskola már a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvendett, így Sziszó meg is kezdte az igazi munkát álmai megvalósításában. „Elkezdtem kutatni a piacon: kik a gyártók, kik foglalkoznak ilyennel, kiknek van erre ráhatásuk. Nem volt egyszerű…, ráadásul bárhol kopogtattam, mindig zárt ajtókra találtam, mert „senki” voltam a szemükben, nem voltam sem celeb, sem a médiában ismert edző. Sok pénzem sem volt… Az a haszon, amit termelt az iskola, arra volt elegendő, hogy számomra elérhető áron egy termékpalettát csináljunk. Aztán a férjem – aki szintén a sportban mozgott – és számtalan ismerős, kapcsolat révén megtaláltuk azt az embert, aki eljuttatott minket ahhoz a személyhez, aki ennek a gyártásával foglalkozik. Azért is van még csak ennyi termékem, mert ennyi gyártására volt első körben keretem, lehetőségem.”

Happy end

“Nagyon sok idő és energia ráfordításával, 1 év munkája után szépen lassan elindult a megvalósítás. „A várakozás során felépítettünk a nulláról egy zárt Facebook csoportot, aminek csupán az általam összeállított Faék Diéta és néhány mozgásvideó volt az alapja. Így nagyon hálás vagyok azoknak az embereknek, akik már a kezdetekkor bizalmat szavaztak nekem és csatlakoztak hozzánk. Az is egy fő szempont volt, hogy a hetente változó étrend, a mozgásvideók és a heti 1 live edzés minden csoporttagnak díjmentesen járjon. Emiatt nagyon sok támadás ér a mai napig. Megkérdőjelezik ugyanis, hogy amiért én mindezt ingyen kínálom, vajon hiteles-e. A korábban csatlakozott tagok pozitív beszámolói viszont a legnagyobb visszaigazolás számomra, hogy hatásos mindaz, amit szívvel-lélekkel csinálok.”

Április 12-én végre megvalósult a nagy álom, elindult a MyEatrend weboldal mindössze 5 termékkel, amiből az egyik az indulás után 4 nappal el is fogyott. Ez is azt mutatja, hogy az emberek milyen lelkesedéssel várták a MyEatrend indulását.

Aki kicsit is ismeri Szilviát, az tudja, hogy itt a történetnek még koránt sincs vége. A megvalósult álom és a vásárlók által kapott pozitív visszajelzések mind újabb tervek és termékek megvalósítására ösztönzik, melyek gyártása már folyamatban van.

„Soha nem állok meg, ez éltet és az az óriási szeretet és hála, amit a csoporttagoktól kapok!”

Sziszó csoportjába az indulás óta már több mint 5000-en csatlakoztak. A faék egyszerűségéről elnevezett Faék Diéta pedig azóta is hatalmas népszerűségnek örvend. Így Sziszó bizonyos összeg feletti rendelés esetén most ajándék hűtőmágneseket is csomagol a vásárlóknak a termékek mellé, melyeken a Faék Diéta 1 heti, illetve 1 havi étrendje szerepel. Ez nem csak ötletes, de hihetetlenül praktikus megoldás is.

Akit érdekel az egészséges életmód, a formálódás, az egyszerűen elkészíthető, egészséges receptek, mozgásvideók, azt sok szeretettel várja Sziszó a Légy fitt Sziszóval! zárt Facebook csoportjában!